Home » Зодии » Таро прогнозата на Анжела Пърл за СЕПТЕМВРИ: ВЕЗНИ успех и победи, СКОРПИОН съдбовни избори, СТРЕЛЕЦ укротете емоциите си!
Таро прогнозата на Анжела Пърл за СЕПТЕМВРИ: ВЕЗНИ успех и победи, СКОРПИОН съдбовни избори, СТРЕЛЕЦ укротете емоциите си!

Таро прогнозата на Анжела Пърл за СЕПТЕМВРИ: ВЕЗНИ успех и победи, СКОРПИОН съдбовни избори, СТРЕЛЕЦ укротете емоциите си!

Везни

Картата „Магьосникът“ показва на Везните успех и победа в делата, но за това от първия ден на септември е важно да се стремим към резултати и работа, като не се разсейваме от външни въпроси.

Инициативата ще бъде ключът към финансовия успех.

Арканата „Звездата“ показва на Везни, че е време да се сбогуваме с тъгата. Щастливата Аркана говори за постигане на цел, избор на правилния път и успешен резултат от всички дела. В средата на месеца Везните трябва да разчитат на интуицията и да се опитват да не изпускат от поглед щастливите знаци на съдбата.

Картата „Колесницата“ говори за важността на решителните действия. Отлагането според тази Аркана може да причини временни неуспехи. В края на септември Везните ще трябва да работят усилено. Активността и честността в постигането на положителен резултат ще се изплатят в началото на октомври.

Скорпион

Според картата „Влюбените“, Скорпионите ще трябва да направят важен и може би съдбовен избор в първите дни на месеца. В личния живот идва време за промени и Скорпионите трябва да слушат сърцето си, за да не допускат грешки и да се доближават до личното щастие.

Картата „Справедливостта“ в прогнозата за Скорпион показва необходимостта от хармония и ред във всичко. С тази карта може да има пречки за целта, които трябва да бъдат премахнати. Възможно е в средата на месеца Скорпионите да трябва да отговорят за грешки, допуснати по-рано и да научат урок, подготвен от съдбата.

Арканата „Смъртта“ се счита за отрицателна, но в прогнозата се появява тази карта, която е предупреждаваща за предстоящи промени. Според нея Скорпионите ще могат да завършат нещата, така че с чиста съвест да преминат в нов етап от живота. Онези, които не могат да затворят вратите на миналото, трудно ще спечелят победи в настоящето.

Стрелец

С картата „Силата“ Стрелец ще трябва да укроти емоциите в началото на септември, не със сила, а с доброта и мир. Хармонията между разума и чувствата ще ви позволи да постигнете успех многократно по-бързо, така че Стрелец трябва да бъде търпелив, да не прекъсва работата в името на моментното забавление, но и да не работи до пълно изтощение.

Арканата „Слънцето“ символизира успех и триумф. Мечтите се сбъдват с тази Аркана и идват само положителни новини. Съветът на картата е да прекарате средата на месеца, както искате, да планирате ваканция, да натрупате сили и да се срещнете с тези, които искате да видите.

Картата „Глупакът“ в прогнозата говори за възможни проблеми, но само ако Стрелец бъде небрежен при изпълнение на задълженията си. Съветът на картата е да оцените разумно силата си и да не давате празни обещания за елиминиране на неприятности в близко бъдеще.

Козирог

Козирозите в началото на месеца могат да срещнат трудности според арканата „Обесеният“. Често една карта описва ситуация, когато човек е достигнал до задънена улица, без да може да се измъкне от нея. Съветът на картата е да преосмислите целите си, да намерите отговори на въпросите, за да разберете в коя посока да продължите.

Арканата „Звездата“ посочва правилните решения, които ще доведат до успех, но в далечното бъдеще. С тази карта Козирозите могат да бъдат сигурни, че са избрали правилната посока и спокойно отиват към целта, призовавайки за помощ ангела пазител.

Картата „Императорът“ в прогнозата показва активното завършване на първия месец на есента. С този Аркана в сферата на бизнеса всички направления ще бъдат отворени за Козирог и те ще трябва само да изберат необходимото. Съветът на картата е да не надценявате силата си и да не се опитвате да заблуждавате успеха в живота.

Водолей

Според картата „Отшелникът“ в началото на септември Водолеят ще може да забави времето, за да възстанови силата си, да реши неотложни проблеми за себе си, без да се разсейва от външна суматоха. Почивката и спокойствието са необходими, за да се оцени разумно настоящата ситуация и да се намери за себе си оптималното решение, което ще доведе до успех в бъдеще.

Арканата „Звездата“ показва, че надеждите ще се оправдаят и желанията ще се изпълнят, ако Водолеят се стреми да преведе плана в реалност. Щастливата карта символизира проспериращ период, когато Водолеят може спокойно да завладее нови върхове, да развие отношения и да се наслаждава на позицията си.

Според картата „Колелото на съдбата“, в края на септември Водолеят го очаква неочакван обрат на съдбата. Повратната точка се готви дълго и в началото на есента ще дойде време да се сложи край на някои неща, да се освободим от миналото и да поемем по пътя на успеха с нова сила.

Риби

В началото на месеца според Арканата „Обесеният“ Риби ги очаква принудително спиране на делата. Тези събития са свързани с недостатъци, направени по-рано. Те трябва да бъдат коригирани и да си вземат поука, така че в бъдеще да не допускат подобни грешки.

Картата „Влюбените“ указва на Риби, че в средата на септември те ще трябва да вземат решение за конкретен човек. Това може да е помирение след кавга, предложение за брак, възстановяване на приятелството след дълга раздяла. Съветът на картата е да избирате със сърцето си, слушайки вътрешния си глас.

Съдейки по картата „Страшният съд“, края на септември ще бъде успешен. След 20ти септември от Риби се очакват промени в бизнес средата, свързани с прехода към нова позиция, или изкачване на кариерната стълбица. Каквито и събития да се очакват, важно е да останете спокойни и да изберете най-добрия вариант за себе си.

Овен

В началото на септември Овенът ще има труден избор показва картата „Влюбените“, което ще определи бъдещата посока на дейност.

С тази Аркана в началото на септември е важно да се определят правилните приоритети, за да се развивате активно в избраната посока. Картата в прогнозата е предупреждение, че вземането на решения трябва да бъде информирано и независимо.

„Императорът“ символизира силата и късмета, но Овенът не трябва да забравя, че важният компонент на успеха не е импулсивността, а вниманието и отговорността. От 15-ти Овенът може да получи примамлива оферта в бизнес среда и да покаже знанията си, за да постигне нова позиция, както и да подобри финансовото си състояние.

Арканата „Звездата“ в прогнозата показва на Овен, че няма да има пречки, които не биха могли да бъдат преодолени. С тази Аркана можете спокойно да отидете там, където сърцето ви вика, без суетене и бързане. В края на месеца късметът ще бъде на страната на Овен; няма нужда да се страхувате да направите първата крачка към мечтата си.

Телец

Картата „Магьосникът“ показва на Телец, че от 1 септември благодарение на постоянството и решителността, ще може да постигне всичко, което е било планирано. Важно е да започнете позитивно месеца, така че да нямате затруднения до края на есента. Телецът може дори да движи планини, ако намери хармония между съзнанието и емоциите. Такъв баланс ще предпази от ненужен риск и пропуски.

В средата на месеца картата „Висшата жрица“ Телецът показва, че трябва да използва интуицията си и да се опита да не бърза с нещата. В живота могат да настъпят промени и те ще бъдат положителни, ако Телецът може да устои на прибързани решения. С тази карта са възможни и новини на личния фронт, а тези, които търсят партньор, могат да се възползват от любовни конспирации.

Арканата „Луната“ се отнася до вътрешни страхове и притеснения, които пречат на щастливия живот. Възможно е Телец да се съмнява и да не може да стъпи в неизвестното, страхувайки се от провал или беда. Съветът на картата е да вярвате в себе си и да слушате вътрешния си глас. С негова помощ ще бъде възможно да се избегнат капаните, зададени от съдбата.

Близнаци

За Близнаците Арканата „Страшният съд“ посочва приключването на трудностите. В началото на септември ще бъде възможно да се справят с неприятности, свързани с бизнес сферата на живота, включително да се сложи край на съдебните спорове. Картата също така показва страхотно време, когато можете да се освободите от влиянието на манипулатори.

С картата „Светът“ Близнаци ги очакват приятни изненади. Арканата символизира успешното приключване на делата. От 15 септември Близнаците ще могат да преминат на нов етап в живота, да започнат нов проект или да реализират друга идея.

Арканата „Силата“ в прогнозата показва завършването на месеца. Според тази Аркана успехът ще дойде при онези, които честно работят за благополучието си и не се опитват да спечелят богатство и просперитет чрез измама. Съвет на картата: да поддържате хармония във всичко и да не се опитвате да ускорите изтичането на времето. В живота всичко се случва между другото и понякога е нужно просто да изчакате известно време, без да предприемате никакви действия, след което да получите награда.

Рак

Аркан „Дяволът“ в прогнозата за Раци показва забързано начало на месеца. С тази карта могат да настъпят промени в живота и то не за по-добро, ако Раците започнат да се отдават на капризите си. Съветът на картата е да следва избрания път и да не се поддава на изкушения, за да изключи пропуски и отлив на финансови ресурси.

Картата „Императорът“ показва, че Раците трябва да се съсредоточат върху работата. Средата на месеца ще бъде идеално време за завършване на бизнес и нови начала, което означава, че трябва да се ръководите от аргументите на ума. Следването на емоции може да доведе чувствителните Раци до застой и да предизвика несъгласие в екипа.

Арканата „Светът“ показва на Рак добър край на септември. Картата символизира постигането на щастие и хармония в отношенията с хората наоколо. С тази Аркана Раците ще могат да завършат планираните дела без суетене, да решават лични проблеми и да се наслаждават на живота във всичките му цветове.

Лъв

Аркана „Колесницата“ означава пробив. Тази карта обещава на Лъвовете да завладеят нови върхове, ако не се колебаят и от първите дни на септември ще работят активно за собственото си благополучие. Съвет на картата – не надценявайте силата си, за да премахнете досадните грешки.

Картата „Глупакът“ в прогнозата предупреждава Лъвовете, че могат да се окажат в безизходица, да се заблудят, ако не приемат своите задължения сериозно. С тази Аркана е важно да сме наясно с всяко действие, така че промените в живота да са само към по-добро.

Арканата „Звездата“ посочва, че Лъв ще изпълни заветни желания и ще постигне крайната цел. С тази карта в края на септември късметът ще бъде на страната на огнените представители на съзвездието, което означава, че те са избрали правилната посока и могат да се подготвят за приятни изненади.

Дева

Арканата „Отшелникът“ означава временна изолация, търсене на мир и уединение. Картата посочва, че в началото на есента е важно да сложите край на незавършения бизнес, да наберете сили и да намерите нова посока за себе си.

Картата „Висшата жрица“ обещава на Девите разрешаването на проблемите, но за това е важно те да се доверят на вътрешния глас. Благодарение на шестото чувство ще бъде по-лесно да разберем какви опасности се крият на пътя, да ги заобиколим и да продължим по пътя към целта.

В края на месеца Девите може да престанат да виждат черен света поради лични преживявания. Арканата „Луната“ се отнася до вътрешни страхове, най-често безпочвени, които им пречат да вземат правилни решения. Съвет на картата: не се лутайте в плен на илюзии, за да не пропуснете приятните възможности и перспективи.

Източник: За Жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.