Водещите новини
Home » Зодии » Таро прогноза за февруари 2021г-Колело на късмета обещава на Овен промени към по-добро, Рак-карта Звезда за постигане на целите
Таро прогноза за февруари 2021г-Колело на късмета обещава на Овен промени към по-добро

Таро прогноза за февруари 2021г-Колело на късмета обещава на Овен промени към по-добро, Рак-карта Звезда за постигане на целите

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Картата „Колелото на късмета“ отваря месеца и обещава на Овена промени към по-добро. Събитията ще се развиват бързо и е важно Овенът да бъде търпелив, за да не извършва необмислени действия.

Картата „Звезда“ говори за  края на трудностите . С тази карта Овенът може да бъде сигурен, че е избрал правилната посока и трябва да премине чак до края. Също така, картата символизира изпълнението на заветните желания.

Според картата „Обесен мъж“, Овенът в края на месеца може да се сблъска с факта, че недовършеният бизнес отново ще се почувства. Овенът ще трябва да ги сложи край, така че миналото вече да не се намесва и да не отнема ценно време.

Телец

Картата „Върховна жрица“ насърчава Телеца да спре да бърза, за да не пропусне важни признаци на съдбата . Вниманието и отговорността ще ви помогнат да постигнете целта си и да не се препънете на крачка от победата.

Картата „Звезда“ обещава добри новини и събития за Телеца. В средата на февруари Телецът ще може да сбъдне мечтите си или да предприеме нови проекти, без да се страхува да се препъне.

Според картата „Луна“ Телецът не бива да се отдава на страховете си и да вярва на слухове. В края на месеца ще бъде важно да можете да отделите истината от лъжата, за да избегнете неприятности, както и да се справите с обезпокоителни мисли.

Близнаци

Слънчевата карта показва, че февруари за Близнаци ще започне с положителни новини и изненади. Този Аркан символизира щастието и успеха, което означава, че Близнаците могат безопасно да участват в нови проекти и да установят финансовия компонент на живота.

Според картата „Смърт“, в средата на февруари Близнаците ще имат време да съберат сили и мисли, да се освободят от миналото и да поемат нови неща, които ще доведат до нови успехи.

Арканът „Отшелник“ говори за времето на изолация. Близнаците ще трябва да намерят време, за да коригират плановете си в спокойна обстановка, да работят по грешки, ако е необходимо, и чак тогава да започнат активно да градят щастливо бъдеще.

Рак

Началото на месеца, съдейки по картата „Преценка“, ще бъде активно за Раците. Арканът обещава освобождаване от проблеми , пробив в бизнеса и връщане на честно име. Съветът на Арканът е да не се страхувате от отговорност и да не бързате да взимате сериозни решения.

Картата „Звезда“ показва, че Раците са избрали правилната посока и целта им скоро ще бъде постигната. Картата също така обещава положителни промени за тези, които няма да се обърнат от избрания път и ще повярват в себе си.

Картата „Справедливост“ приключва през февруари и на тази карта Раците очакват нови успехи. Съветът на картата е да действате честно и да не се опитвате да постигнете благосъстояние чрез измама, в противен случай целият март ще се усложни от работата по грешки.

Лъв

Картата „Слънце“ отваря последния зимен месец и на нея Лъвовете ще могат да се насладят на успехите си. Аркан посочва възможността за покоряване на всякакви върхове и успешен период, когато мечтите могат да се сбъднат, ако не и неактивни.

На картата „Върховна жрица“ в средата на февруари Лъв не бива да прави бързи заключения и да се доверява на слуховете. Интуицията ще бъде на първо място . Това ще ви помогне да заобиколите съмнителни хора и да не извършвате неизгодни сделки.

Аркан „Император“ говори за кариерно израстване и успех в бизнес средата. Важно е Лъвовете да действат интелигентно и да не се отдават на емоции. Гарантира се добра репутация за тези, които действат разумно и не се хвалят с постиженията си.

Дева

Според картата „Слънце“ Dева ще започне чудесно през февруари. Арканът говори за времето, когато всяко начинание ще завърши с успех, което означава, че е време да действаме активно и да не се страхуваме от отговорност.

Картата „Сила“ обещава пробив и нови възможности. На тази карта Девите ще могат да се отърват от препятствията по пътя, както и да спрат да общуват с токсични хора. Ще има достатъчно сила за изпълнение на всички задължения.

Картата „Справедливост“ говори за избавяне от черната лента, а в края на февруари Девите ще могат да внесат положителни промени в живота. Картата говори за необходимостта да се действа честно, за да не се отвърне късметът.

Везни

Картата „Магьосник“ призовава да започне активно последния месец на зимата. Съветът на картата е да се търсите в творчески насоки и да мислите креативно, така че рутината да спре да бъде досадна и да не отнема добро настроение.

„Звездата“ в оформлението е карта, която насърчава Везните да не бързат. Изборът е направен правилно и Везните са на прав път, от който няма смисъл да се обръщаме. Също така, на тази карта Везните ще могат да се доближат до мечтите си, ако следят отблизо събитията.

Картата „Умереност“ отеква втората карта от оформлението, която призовава за отказ от бързане. Според този карта успехът ще дойде с времето и нетърпеливите Везни могат да правят грешки, което ще отнеме ценно време за поправяне.

Скорпион

„Обесен“ в оформлението за Скорпион е карта, която призовава да започнат февруари не с нови подвизи, а с приключване на текущи или отложени по-рано дела.

Слънчевата карта предвещава период, в който проблемите остават назад и Скорпионите ще могат без съмнение да се впуснат в предизвикателни, но обещаващи проекти. Картата също символизира печалба.

Според картата „Умереност“ Скорпионите трябва да прекарат края на февруари без да бързат. Според тази Аркана успехът пряко зависи от способността да се чака и да не се бърза с нещата.

Стрелец

Според картата „Отшелник“ Стрелецът ще трябва да завърши недовършен бизнес в началото на февруари, за да не би по-късно да създават трудности и да не пречат на придвижването към целите си.

Според картата „Сила“ на Стрелеца ще бъдат дадени трудни дела без особени затруднения, което означава, че средата на месеца ще бъде най-плодотворната. Дошло е времето да поставим солидна основа за бъдещи победи.

Картата „Обесен“ предполага, че някои от идеите няма да се сбъднат и Стрелецът ще трябва да преразгледа плановете. Може би някои от целите вече не са актуални и е време да ги замените с нови.

Козирог

Картата „Императрица“ се отваря през февруари и според него Козирозите може да не се притесняват за резултата от предприетите дела. Картата говори за растеж и развитие, които са невъзможни без внимание и отговорност, както и за приятелска комуникация с околната среда.

На картата на смъртта Козирозите ще бъдат освободени от дългогодишни проблеми . Представителите на този Знак са на прага на нови открития, което означава, че е време да оставим миналото зад себе си, така че да не пречи на завладяването на нови върхове.

„Колесница“ в оформлението е карта на активността и движението напред. На него Козирозите не могат да се двоумят, ако искат бързо да постигнат целта си и да получат достойна награда за усилията си.

Водолей

Картата „Кула“ насърчава Водолея да не виси в облаците и да се отказва от илюзии. В началото на месеца промените ще настъпят бързо и ще бъде невъзможно да се подготвим за тях. Въпреки това те ще бъдат за най-доброто, ако не им се окаже съпротива.

Картата „Императрица“ говори за нарастващо доверие, когато Водолеите могат да намерят общ език както в бизнес среда, така и с близки. Картата също така показва, че Водолеите ще могат да получат помощ по трудни въпроси.

Картата „Умереност“ предупреждава Водолея да бъде внимателен. Умереността във всичко ще бъде ключът към успеха, а бързането и невниманието ще ви отдалечат от победата и завършването на важни въпроси.

Риба

На картата „Магьосник“ Рибите ще могат да започнат нов етап от живота, в който няма място за страхове и съмнения . Находчивостта ще помогне да се избегнат повечето проблеми, както и да се разрешат проблемите чрез изключителен подход към тях.

Картата „Императрица“ обещава подкрепа на Риби от близки. Аркан говори за времето, когато е важно да се обърне внимание на семейството и да се укрепят семейните връзки, за да не се отдалечава от онези, които са много обичани.

„Император“ в оформлението е карта на постоянство, лидерство и мъдрост. Тя обещава на Рибите кариерно израстване и добра репутация, но само ако Рибите не се поддадат на гордост и не се поставят над околната среда.

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.