Home » Идеи » Талисмани за пари – направете това, за да потече изобилието към вас
Талисмани за пари – направете това за да потече изобилието към вас

Талисмани за пари – направете това, за да потече изобилието към вас

Направило ли ви е впечатление, когато лявата длан ви сърби? Ако ви сърби тази ръка, парите веднага ще потекат от всички страни.

Всъщност може да минат няколко дни, след като дланта ви е започнала да ви сърби. И за всеки този период е индивидуален. Някой ще получи увеличение на финансите още на следващия ден, а някои ще трябва да почакат още малко.

Обърнете внимание следващият път, когато лявата ръка ви напомни за себе си, проследете колко време е изминало, преди да получите паричната сума.

Портфейлът е едно от най-важните средства за съхранение на пари. Червеното привлича пари. Не мачкайте банкнотите и ги подреждайте.

Благотворителността ще увеличи доходите ви. Достатъчно е да дадете една десета от печалбата си на нуждаещите се, за да поддържате потока на изобилието.

Можете да я дарите на домове за сираци или за друга добра кауза. Важното е, да го правите от сърце.

С течение на времето старите вещи придобиват способността да изчерпват цялата положителна енергия. Като се отървете от боклука и използвате знанията на фън шуй, можете да активирате енергията на богатството и тогава в дома ви винаги ще има изобилие.

Фигурки – могат да бъдат на трикраката жаба или малки божества, които трябва да заемат почетно място в дома ви. Отделете специален рафт на тези талисмани за пари и ги дръжте в ръцете си възможно най-често.

Когато видите пъпка на вашето стайно цвете, можете спокойно да разчитате на бърза финансова помощ. Нека изобилието ви радва ден след ден.

Всички монети, бижута или подкови, намерени на улицата, също се считат за вестители на бърза финансова печалба.

Друг символ на парите са пеперудите. Смята се, че ако една от тези красавици лети из вашата къща, тогава това обещава богатство и просперитет. Затова не е необходимо веднага да гоните този гост, позволете на изобилието да влезе в живота ви.

Когато птица ви е “маркирала”. Разбира се, това не е най-приятният начин да разберете за предстояща печалба, но резултатът ще надмине всичките ви очаквания. Следователно, когато с вас се случи подобна ситуация на улицата, не бива да се разстройвате и да се ядосвате на целия свят.

Монети под постелката на входната врата – така те ще привличат парите към дома ви. Разбира се, трябва да се надяваме не само на знаци, но и активно да действаме!

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.