Home » Горещо » Мария удари дъното! Стана ясна причината да се откаже от пеенето ВИДЕО
Мария удари дъното! Стана ясна причината да се откаже от пеенето ВИДЕО

Мария удари дъното! Стана ясна причината да се откаже от пеенето ВИДЕО

Минаха няколко часа от скандалното решение на фолкпевицата Мария да се откаже от музикалната си кариера. Със сълзи на очите миньончето си каза „сбогом“ с нейните почитатели и удави мъката си в алкохол. 

Няколко дни преди това Мария сътвори чудовищен скандал, който най-вероятно лежи в основата на нейното решение.

В социалните мрежи се завъртя скандално видео, в което Мария пее ужасно фалшиво песен на колежката си Софи Маринова. Това се случило по време на участие на ромския славей в Слънчев бряг, където Мария се забавлявала с приятели. В разгара на купона Софка й подала микрофона и тя започнала да грачи, а всички в заведението си запушили ушите.

Видео с изпълнението на Мара се появи в социалните мрежи и бе подложено на жестока критика. Много колеги на Мария се присмяха и изявиха категоричната си позиция, че е срам за жанра. Всички се зачудиха как е успяла да съхрани 20-годишна кариера без никакви гласови данни.

Говори се, че Мария трудно понесла този удар и това я накарало да вземе решението да спре да се занимава с музика. Още повече, че през последните години няма никакви участия и само влага луди пари в проекти без да има възвращаемост.

Носи се и друг слух, който на нас лично ни се струва по-правдоподобен. Мария е хванала нов богат любовник, който категорично й забранил всякакви светски прояви. Пайнерката била притисната до стената да вземе това трудно решение. „Като я зареже, пак ще почне да прави клипове“, съскат нейни колежки от бранша./show.blitz.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.