Home » Живот » Тайният живот на Волен Сидеров (Уникални снимки)
Тайният живот на Волен Сидеров (Уникални снимки)

Тайният живот на Волен Сидеров (Уникални снимки)

Напрежението покрай конфликтите между „Обединените патриоти“ и оттеглянето на Волен Сидеров и партията му от коалицията не го спря да изпълнява бащинския си дълг.

Във всеки свободен от ангажименти ден лидерът на „Атака“ пътува до Созопол, където лятото прекарват съпругата му Деница и синът му Волен-младши.

Години наред те отсядат в един и същ комплекс, намиращ се на брега на морето на плажа на Каваците, където Сидерови са инвестирали в апартамент. От персонала на ризорта разкриват, че Деница и Волен са родители и семейство за пример и непрестанно се забавляват наравно с наследника си. „Ретро“ се сдоби с уникални кадри от фамилния албум на Волен и жена му, които показват как политикът прекарва ежедневието си извън парламента.

Волен Сидеров и половинката му Деница Гаджева станаха семейство пред закона едва през есента на 2017-а, но всъщност живеят заедно от 8 години. Апартаментът, в който лидерът на „Атака“ и жена му отглеждат сина си Волен-младши, се намира на столичния бул. „Витоша“. Имотът е закупен почти изцяло на кредит през далечната 2011 г., а вноските по него семейство Сидерови плащали чинно и до днес.

Въпреки че откакто станали родители, пространството им отесняло, всеки си имал любимо място, разбра 365 Новини.

Волен прекарвал много време в кухнята, защото имал повече талант от Деница в кулинарията, а тя и синът им се забавлявали по най-артистични начини в хола. Отсега си личи, че малкият Волен се е метнал на татко си. Любовта му към рисуването и барабаните са най-светлият пример, че кръвта вода не става. Синът на лидера на „Атака“ бил свръхинтелигентно дете. Всеки ден изненадвал баща си със сложни изречения, които никой не можел да си обясни откъде точно научавал. Също като татко си обичал да провежда пламенни монолози на темите, които го вълнували.

Първата си реч изнесъл в мола, докато бил с майка си Деница там. Въпреки че още няма 4 годинки, от миналото лято Волен-младши знаел азбуката и броял без спънки. Когато Сидерови не са на море или в планината, където през зимните месеци карат сноубордове, обичат да прекарват времето си на разходки из парка, в любимия си столичен ресторант, където се събират с приятели, или у дома, творейки изкуство.
Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.