Home » Горещо » Светльо Витков изригна: Да се къпя в кенефа Черно море? Не, мерси!
Светльо Витков изригна: Да се къпя в кенефа Черно море? Не мерси!

Светльо Витков изригна: Да се къпя в кенефа Черно море? Не, мерси!

“Призивите да подкрепим българския черноморски туризъм ще отклоня с усмивка. Не, благодаря!”

По този начин реагира бившият общински съветник и вокал на „Хиподил“ Светослав Витков на омайванията на министъра на туризма Николина Ангелова да изберем Чрено море за летния отпуск, видя 365 Новини.

В профила си във фейсбук той допълни: “Няма как да отида на българското Черноморие, освен за два или три дни и то само на места, които познавам и обичам, за да си тръгна с мисълта, че ще едва ли ще се върна другата година. Ако си с каравана или на къмпинг, може би е друго, но за редовия турист, който отива на хотел, нещата изглеждат по следния начин”, допълни той.

“Отивайки на плажа, те очакват заети чадъри и шезлонги, за които трябва да чакаш реда си като идиот в заведение, за да платиш 30-40 лева. Влизайки в морето или по-скоро в откритата тоалетна, усещането е като за сеанс в кална баня, а не за къпане в чиста и прозрачна вода…

Влизайки в ресторанта те очаква скара, цаца и сафрид, заедно с намусения персонал и отново чакане за места. Апропо, за пръв път в живота ми сервираха октопод с кетчуп. Уникално…”, отбелязва зевзекът.

Отивайки на бар или дискотека те очакват самодоволните мутри и техния антураж, както и надменно отношение от персонала. Нито плажа и морето, нито храната, нито обслужването, нито цените си заслужават.

Предпочитам гръцкото море. И не, защото не съм патриот, а защото не обичам да се чувствам като заложник и спонсор на мутри и техните владения. Не, благодаря! Животът е веднъж”, завършва Витков.

Източник: Лупа БГ

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.