Home » България » Стефан Данаилов отново постъпи в болница
Стефан Данаилов

Стефан Данаилов отново постъпи в болница

Стефан Данаилов отново постъпи в болница, научи 365novini. Това съобщиха от УМБАЛ „Софиямед“, където той ще продължи възстановяването си.

На актьора ще му бъдат направени нови изследвания и ще се подложи на рехабилитация.

Припомняме, че Данаилов бе опериран 22 август в болница „Бургасмед“. Там той постъпи след фатално падане в апартамента си в Приморско. След като бе приет, лекарите установиха, че се нуждае от спешна смяна на счупена тазобедрена става.

Интервенцията бе извършена от екипа на съпруга на вицепрезидента Илияна Йотова – проф. Андрей Йотов, който е светило в ортопедията и травматологията. За да оперира Ламбо, Йотов пристигна от София в Бургас.

Часове след като се събуди от упойката, актьорът обяви, че няма да отменя представления и се върна на сцената на 8 септември.

Данаилов просълзи варненската публика с пиесата „Актрисата“, в която си партнира с Аня Пенчева. Решението му да възобнови актьорската си дейност толкова бързо след направената му нелека операция не бе одобрено от наблюдаващия го лекарски екип.

Заради това при изписването му от „Бургасмед“ Мастера подписа доброволно съгласие, че прекратява предсрочно лечението си.

Ретро

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!