Home » Горещо » Софи Маринова би шута на Гринго, след като я преби от бой!
Софи Маринова би шута на Гринго

Софи Маринова би шута на Гринго, след като я преби от бой!

Софи Маринова и Гринго скарани след скандал (Разделиха ли се младоженците?)

Певицата и Гринго разделени след скандал, Софи пее с гипсирана ръка, видя 365 Новини

Горещ слух за Софи Маринова и нейния възлюбен Гринго се носи из публичното пространство. Упорито се говори, че младоженците са се разделили.

Ромската фолк фурия не дава повод да се разбере каква голяма драма преживява в личния си живот. Подобно държание показва и половинката й Гринго. Никой от двамата съпрузи не признава нито за скандал, нито за раздяла. Обаче отстрани изглежда точно така.

Преди няколко дена приятелката на ромската перла Преслава имаше рожден ден. Най-изненадващо Софи се появи сама на празника макар винаги да е придружавана от Гринго. С когото уж са неразделни.

Гостите, които бяха поканени да отбележат празника на Преслава останаха изненадани, че половинката на Софка не се появи. Още по-странен им се видя факта, че Маринова пее с гипсирана ръка. Която умело скрива от любопитните погледи с шал на цветя.

А злите езици разправят, че ромският славей се е сдобила с травмата си след поредната семейна кавга. Както се знае страстите на семейството са много бурни. Скандалите изведнъж пламват и понякога се стига до физическа разправа.

Дори феновете на певицата коментират в Инстаграм и се питат къде е Гринго като им се вижда подозрително, че Софка не качва снимки с любимия си. Което потвърждава версията за раздяла.

По същото това време мачото от Айтос бил забелязан да се весели в Слънчев бряг в компания от мъже, предават от Vesti168.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.