Home » Свят » След като роди на 17 й казаха, че бебето е починало, но 30 години по-късно то отново се появи в живота й с друго тяло
След като роди на 17 й казаха

След като роди на 17 й казаха, че бебето е починало, но 30 години по-късно то отново се появи в живота й с друго тяло

Тина Беджарано от Калифорния, САЩ, била само на 17 години, когато родила първото си бебе. И по някакво чудо след 30 години детето й се върнало при нея, само че в друго тяло.

Когато младата американка забременяла, суровата й майка настояла да направи аборт. Тийнейджърката обаче била непреклонна и дори измислила име на бебчето си.

Малката Кристин се появила на бял свят, но на Тина не й било позволено дори да я зърне. Много скоро след това майка й й съобщила, че момиченцето е починало при раждането, разбра 365 Новини.

За Тина това била истинска трагедия и тя изпаднала в депресия. Малко след това се омъжила. Въпреки че съпругът й нямал нищо общо с починалата Кристин, двамата всяка година отбелязвали рождения й ден.

Скоро те се сдобили със собствени деца.

Един ден по-голямата им дъщеря убедила майка си да си направи ДНК тест. А малко след това жената получила странно писмо. Авторът му твърдял, че Тина е негова майка.

„Струва ми се, че трябва да поговорим. Тук става ясно, че сме роднини, че вие сте моята майка“, пишел непознатият.

Кристин Кук

Оказало се, че пет дни след раждането, малката Кристин била осиновена от семейство от Лас Вегас.  Когато пораснала, сменила пола си.

Сега е 30-годишен мъж, който живее щастливо със съпругата си и двамата си имат свое бебче.

Шокирана от факта, че детето й е живо, Тина не може да си намери място от радост. За нея нямало никакво значение, че рожбата й е сменила пола си и вече не е момиче.

Най-важното е, че е жива.

„Изобщо не ми пука, че е сменил пола си. Все ми е едно.

Това е моето дете!

Просто сме щастливи, че той е жив“, категорична е Тина, която поддържа постоянна връзка с Кристин и семейството му.

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.