Home » България » Слави Трифонов вкарва и Ванката в новата си партия
Слави Трифонов вкарва и Ванката

Слави Трифонов вкарва и Ванката в новата си партия

Ванката от „Шоуто на Слави“ влиза в новата партия на Дългия, издават запознати, научи 365novini.

Не е ясно какъв точно ще е реквизиторът, но като начало най-вероятно ще е само обикновен член на формацията. Зевзеци бъзикат Ванката, че може да стане говорител на партията, но той категорично отказва да коментира темата.

„Не разбирам защо постоянно ме тормозите с въпросите си? Аз не искам нищо да споделям!“, така Иван Атанасов нито потвърди, нито отрече слуховете, че подкрепя шефа си в политическия му проект.

Покана да се включат в проекта на Слави са получили и балерините от Магаданс, както и целият екип на шоуто, но повечето от тях са отклонили предложението с обяснението, че нищо не разбират от политика. Макар да не е ясно какъв точно ще бъде Ванката в партията на Слави, реквизиторът със сигурност ще има роля и в новото шоу на Дългия, както и в новата му тв програмна схема. Освен реквизитор, в нея той ще е и актьор.

„Къде без мен в шоуто? Аз съм главно действащо лице“, смее се Ванката. Според слуховете, комикът е спестил около 200 000 лева на срочен влог в банка, след като заделял всеки месец от заплатата си по 1000 лева. Преди години Слави го превърна в звезда и в един от гвоздеите на шоуто си, а после го разжалва и го върна зад кадър.

Въпреки това той е любимец на мало и голямо в всички дефекти, които превръща в ефекти. Самият той също не се задоволява с отредената му роля на момче за всичко и в новото предаване искал и вечерни изяви.

„Шефе, защо не ме искаш в актьорската вечер? Може и малък да е ангажиментът ми, но да е комедиен“, така Ванката приплаквал през ден на Трифонов. „Първо иди на логопед да ти оправи фъфленето, пък после ще видим“, пък му отвръщали истинските актьори в екипа.

Поради обратната си захапка и малко странно произношение, колегите му често го бъзикат, но той носи на майтап. ‘Адски почтен мъж“, категоричен е за него Годжи, който е сред най-близките му колеги.

Ванката и Слави се познават още от 1995 година, когато той работи като помощник-реквизитор в Каналето. Всички, работили с него, са категорични, че на него може да се разчита безрезервно. „Верен съм до гроб на Трифонов и каквото и да ме питате няма да ви кажа нищо“, отсича Атанасов.

Единственото, което липсва в живота му, е жена до него. Мераклийки за сърцето му обаче не липсват. Проблемът е, че не може да се спре на конкретна. „Все ми се виждат хубави, ама знам ли какви характери крият“, смее се той, пише България днес.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.