Home » Горещо » Слабаков разкри колко голяма е еврозаплатата му ВИДЕО
Слабаков разкри заплатата си

Слабаков разкри колко голяма е еврозаплатата му ВИДЕО

Тази седмица зад волана в предаването „Карай направо“ за разговор с Диана Найденова застава евродепутатът Андрей Слабаков, научи 365novini.

В интервюто той ще коментира мерките, които страната ни предприема в борбата с коронавируса и дали смята действията на правителството за навременни и адекватни, в сравнение с редица други европейски държави.

Андрей Слабаков ще говори откровено за атмосферата в Европарламента и за в пъти по-голямата си заплата от времето, в което работи като режисьор в България. Той застава и категорично зад тезата на съпартийците си за задължителна продажба на повече българска продукция в родните магазини и тържища.

6800 евро ми е заплатата. Това разкри евродепутатът Андрей Слабаков.

Последният месец преди да стане евродепутат, разкри още Слабаков, е изкарал 5-6 хиляди лева. Сега обаче имал около 14 души сътрудници. Сега бил работодател. Той отрече да е станал брюкселски депутат.

По думите му, сътрудниците са необходими, защото обемът на информация бил за цели 25 души. Правили се справи във всички сфери. „Не мога да съм специалист по всичко. Давам си сметка, че има сфери, които нищо не разбирам“, призна Слабаков.

„Има сектори обаче, от които разбирам, в които мога да бъда изключително полезен. Изпратил; съм писмо до културния министър Боил Банов и социалния министър Деница Сачева относно мерките, които се взимат по време на кризата с коронавируса относно свободните професионалисти в целия ЕС“, добави той.

Водещата на „Карай Направо“ бе приготвила провокация за Слабаков зад волана. Тя му припомни условие, което той е поставял в миналото, за да ѝ гостува. А именно – да му купи бира. Сега водещата му бе приготвила една студена, но с уловка – бирата е безалкохолна. „Браво. Но да не даваме лош пример на хората. Чувствам се като в реклама, когато ми я показваш тази бира“, реагира той на капана.

Що се отнася до „светлия пример“ на колегата му Ангел Джамбазки, Слабаков коментира, че „той ще си понесе наказанието“. „По принцип не е хубаво да се пие и да се кара. Да не кажа, че въобще не трябва. Но всеки да си прави сметката“, добави той.

На призива на водещата Слабаков да плати глобата за седене на пейка в парка на министъра на отбраната Красимир Каракачанов, който сега не получавал заплата и не можел да се оправи със санкцията, евродепутатът каза: „Ще видим“. „Мисля, че ще се оправи. Пуснал съм предложения на две болници, дали да им даря заплатата си, чудя се дали да нея дам на хора, които имат нужда от храни и такива работи“, каза още Слабаков.

В хода на интервюто в колата, най-вероятно, шофьор се опита да засече евродепутата. Като реакция, Слабаков изпсува, пусна другия водач напред и изтъкна колко е толерантен.


блиц

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.