Водещите новини
Home » Топ новини » Скандални разкрития! „Математикът“ на НОЩ не е никакъв математик, а детска учителка!
Скандални разкрития! "Математикът" на НОЩ не е никакъв математик

Скандални разкрития! „Математикът“ на НОЩ не е никакъв математик, а детска учителка!

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Вижте този пост на лицето Петър Велков в социалните мрежи. Същият неуморно обикаля като цветарка всички телевизии, за да обяснява на хората в качеството си на „експерт-математик“ колко страшен е коронавируса.

Лицето се изживява като неформален представител на щаба НОЩ и с обидни епитети громи всеки здравомислещ общественик, позволил си да се усъмни в опасността от Ковид-19, в ефикасността на локдауните и в безопасността на ваксините.

Оказа се, че Петър Велков, който нарече в ефир епидемиолога доц. Мангъров „глупак“ и „шизофреник“ не е математик, а представител на едно от многото пропагандни американски НПО-та в България, разбра 365 Новини. Вижте по-долу кореспонденцията му в която си го признава сам.

Велков не бил математик, такъв бил баща му. Това му било основанието да смята и пресмята заболели и жертви и да се изказва най-компетентно в национален ефир в качеството си на експерт. Само да ви светнем, че Петър Велков всъщност е завършил култовата суперинтелектуална специалност… Детска педагогика!!! Не се смейте, защото положението е трагично.

Разкрития за Петър ВелковДа се благодарим, че татко му не е хирург, защото инак тоз синковец щеше да ни гони със скалпела по улиците!

Какъв ти ковид, каква ти опасност?! Вижте само за каква брутална манипулация става въпрос! Справката на Skandalno.net показа, че през последната година Петър Велков е дал над 40 интервюта в трите най-гледани телевизии и все по темата „Коронавирус“.

Кой и защо така настойчиво кани този „виден експерт“ да се изказва като последна инстанция по тема, която няма нищо общо с образованието и заниманията на тази детска учителка. И защо водещите най-натрапливо и безкритично продължават да го представят като „математик“.

Очевидно е, че лицето е наето да заработва като рупор на властта на Хунтата, понеже по-професионалните платени апологети на властта не желаят да се излагат до такава степен! Включително и тази сутрин Велков пак цъфна по телевизията с „математическите“ си лакърдии…

Нали си спомняте как наскоро в шоуто на Цитиридис точно тоя ругаеше и се гавреше с епидемиолога доц. Мангъров … от висотата си на „математик“?! Отврат!

Ако не сте гледали видеото с наглия Петър Велков, който спори с доц. Мангъров, ВИЖТЕ ГО ТУК:

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.