Home » Топ новини » Скандални подробности за Кристиан, който премаза Милен Цветков
Скандални подробности за Кристиан който премаза Милен Цветков

Скандални подробности за Кристиан, който премаза Милен Цветков

22-годишният Кристиан Иванов, който навръх Великден уби при свирепа катастрофа журналиста Милен Цветков, е имал проблеми с наркотиците от години, научи 365 Новини.

По информация на медията младежът е бил изключен от 73 средно училище „Владислав Граматик“, известно още като Втора немска гимназия. Вследствие на силните упойващи вещества, които той е приемал, неведнъж е получавал припадъци.

Кристиан добил популярност в училище и със скандална снимка в социалните мрежи как пуши марихуана в църква.

Още по-любопитното в случая е, че след като Иванов е бил отстранен от учебното заведение, той е продължил обучението си в елитната 91 НЕГ „Проф. Константин Гълъбов“ (Първа немска гимназия), която е една от най-реномираните гимназии в България.

Приближени до обкръжението му твърдят, че тази любопитна смяна на учебни заведения се дължи на влиятелното му семейство.

Неговата приятелка – Симона Цветкова, която е била в колата по време на инцидента, а в момента е задържана, също е учила във Втора немска гимназия.

Познати на Симона твърдят, че тя има влечение към сатанизма. От снимките ѝ в социалните мрежи се вижда, че младата дама е с изключително екстравагантна визия, цялата е обсипана в в татуировки и пиърсинг. В профила ѝ във „Фейсбук“ се наблюдават още пентаграми и други сектантски символи.

Спътниците на Кристиан Николов в тузарското „Ауди Q7“ – приятелката му Симона и Георги Иванов, който е син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, ще бъдат привлечени към наказателна отговорност за „затаяване на истина“.

Днес на майката на 22-годишното момче – Десислава Николова, бе повдигнато обвинение, че е предоставила служебния си автомобил на дрогирания си син.

На обвиняемата бе определена мярка за неотклонение – гаранция в пари в размер на 100 000 лева.

Източник: Факти

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.