Водещите новини
Home » България » Скандал в bTV! Юксел Кадриев го загази, виси на косъм
Скандал в bTV! Юксел Кадриев го загази виси на косъм

Скандал в bTV! Юксел Кадриев го загази, виси на косъм

Юксел Кадриев губи все повече фенове сред зрителите заради зачестилите гафове в ефир.

Иначе атрактивният водещ често срича и очевидно се затруднява с произнасянето на по-сложни думи. Не е рядкост и да млъкне насред новинарската емисия в нелепа пауза и размисъл какво точно да каже, пише 365novini. Случва се да обърка и имена, припомнят наблюдателни зрители.

Словесните проблеми на новинаря предизвикват постоянни иронични коментари в социалните мрежи, отделно зрители се обаждали и по телефона с оплаквания, които обаче явно не притесняват кой знае колко Кадриев.

В нюзрума на Би Ти Ви обаче шушукат, че заради издънките, Юки неведнъж е отнасял глоби от ръководството на телевизията.

„Като гледам как срича Юки и какви родилни мъки са, зарежи…”, коментира син политик, който следи редовно  информационните емисии с популярния водещ.

Колеги на Кадриев обаче подхвърлят, че новинарят го докарва зле с дикцията заради чашките, които му се услаждат и понякога си позволява да идва на работа с махмурлук.

Преди години, журналистът понесе наказание на пътя, а КАТ му прибра книжката заради шофиране в нетрезво състояние. След този случай, Кадриев спря да пие, но сухият режим продължи само няколко месеца и после водещият пак се върна към обичайните си навици.

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!