Водещите новини
Home » България » Скандал в bTV! Юксел Кадриев го загази, виси на косъм
Скандал в bTV! Юксел Кадриев го загази виси на косъм

Скандал в bTV! Юксел Кадриев го загази, виси на косъм

Юксел Кадриев губи все повече фенове сред зрителите заради зачестилите гафове в ефир.

Иначе атрактивният водещ често срича и очевидно се затруднява с произнасянето на по-сложни думи. Не е рядкост и да млъкне насред новинарската емисия в нелепа пауза и размисъл какво точно да каже, пише 365novini. Случва се да обърка и имена, припомнят наблюдателни зрители.

Словесните проблеми на новинаря предизвикват постоянни иронични коментари в социалните мрежи, отделно зрители се обаждали и по телефона с оплаквания, които обаче явно не притесняват кой знае колко Кадриев.

В нюзрума на Би Ти Ви обаче шушукат, че заради издънките, Юки неведнъж е отнасял глоби от ръководството на телевизията.

„Като гледам как срича Юки и какви родилни мъки са, зарежи…”, коментира син политик, който следи редовно  информационните емисии с популярния водещ.

Колеги на Кадриев обаче подхвърлят, че новинарят го докарва зле с дикцията заради чашките, които му се услаждат и понякога си позволява да идва на работа с махмурлук.

Преди години, журналистът понесе наказание на пътя, а КАТ му прибра книжката заради шофиране в нетрезво състояние. След този случай, Кадриев спря да пие, но сухият режим продължи само няколко месеца и после водещият пак се върна към обичайните си навици.

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook