Home » Горещо » Синът на Андрей го изненада във „Фермата“
Синът на Андрей

Синът на Андрей го изненада във „Фермата“

Невръстният син на Андрей Арнаудов Васил се появи за първи път в тв ефира на риалитито „Фермата: Нов свят“, научи 365novini.

Малкият наследник на водещия, който носи името на дядо си, бе в прегръдките на майка си, бившата баскетболистка и модел Емануела Толева. Двамата отправиха съвместно послание към Андрей заради извънредния му дуел в шоуто с екранната половинка на Арнаудов Иван Христов.

Иван и Андрей изненадащо обявиха, че влизат в люта битка на аренатаа, за да тестват съоръженията преди същинския дуел между треньор на звездите Сами Хоссни и културиста Тихомир Рангелов.

„Обичаме те много! Покажи на всички кой е по-добрият! Въпреки мекия си и така благ характер, демонстрирай спортната си злоба и хъс, каквито само ти имаш!“, пожела Емануела, жонглирайки с малкия Васил между двете си ръце. Това бе и официалният му дебют пред камера в национален ефир.

На третата седмица от старта на състезанието за 100 000 лева Иван и Андрей тестваха здравината на анцузите си в играта „Трасето на Фермата“.

Тя комбинира лазене през кален тунел, преход по люлееща се греда, катерене на четириметрова въжена мрежа и рязане на дървена греда. Докато Иван и Андрей проливаха кръв и пот сред прахта, водещ на двубоя бе техният дългогодишен колега и автор на онлайн рубриката „Зад Фермата“ Мирон Крумов. Представянето на Андрей скандализира агитката, подкрепяща Иван, защото при рязането на гредата конструкцията, която я държеше, се клатеше неудържимо.

Това накара главният редактор на шоуто Ники Николов да се спусне в подкрепление и да задържи конструкцията, за да се справи Андрей без да жертва някой от пръстите си.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.