Home » Горещо » Шок във „Фермата“: Сашо Кадиев направи скандални признания
Сашо Кадиев направи скандални признания

Шок във „Фермата“: Сашо Кадиев направи скандални признания

Водещият на „България търси талант“ и „Преди обед“ Сашо Кадиев има ясен фаворит на звездния дуел във „Фермата“ и го обяви по типичния за него начин, научи 365novini.

Макар да бе поканен да запише видеопослание в подкрепа на актьора и режисьор Ники Илиев, в чийто последен филм Кадиев участва, той го предаде и заложи на колегата си от шоуто за таланти Дани Петканов.

Сашо Кадиев направи скандални признания

„Освен сериозен авторитет, Ники е атлет, има шест реда плочки, дори седем, и се храни само с пиле, ориз и яйца. Той е зверски издръжлив, той е машина, звяр, който ще убие всички във „Фермата“.

С единствената разлика, че ще се изправи срещу друг колос в живота ми – Дани Петканов, лудото Данче! На пръв поглед той изглежда неспособен, но нямате представа какви сили има. Победител в този дуел ще бъде Дани!“, прогнозира актьорът.

„На Кадиев аз съм му писал монолога, но финала си го е дописал!“, отвърна на подлата закачка Ники Илиев. Дани Петканов обаче го изгледа като предозирал с кофеин и не спря да пружинира, в знак, че набира сили преди сблъсъка им.

Сашо Кадиев направи скандални признания

Ники и Дани трябва да премерят сили в играта „Събаряне на трупи“. В началото са завързани с въже, омотано около дървено магаре, след което трябва да накълцат с брадва и да съборят с помощта на чувал с пясък като домино наредени в кръг двуметрови талпи. Финалната част на задачата е да подредят логически думи от фермерския бит.

Вече трета поредна събота във „Фермата“ известни личности тестват игрите на Арената преди същинския дуел между участниците в шоуто. Първи в това изпитание се хвърлиха водещите Иван и Андрей, но сблъсъкт им бе с тежки последствия и за двамата – Андрей влезе в болница с травма на коляното, а Иван се върна към рехабилитацията на счупената си ръка.

Миналият уикенд той рискува здравината на спортния си екип срещу синоптичката Натали Трифонова, но този път остана на скамейката на водещите, пише show.blitz.bg.

марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.