Home » Горещо » Синът на Андрей Арнаудов и Емануела чукна 5 годинки (Звездните му родители му спретнаха парти за чудо и приказ – Снимки)
Синът на Андрей Арнаудов и Емануела чукна 5 годинки (Звездните му родители му спретнаха парти за чудо и приказ – Снимки)

Синът на Андрей Арнаудов и Емануела чукна 5 годинки (Звездните му родители му спретнаха парти за чудо и приказ – Снимки)

На цели пет годинки стана синът на Андрей Арнаудов и неговата любима. За празника родителите добре се бяха подготвили. За капак направиха съпричастни към повода и феновете си в социалките. По думите на Емануела Толева партито е било прекрасно и… лудо.

Много танци, смях и забавления са радвали рожденика, на всичкото отгоре даже и Спайдърмен наминава да изпие по една лимонада с тях.

Кадрите, споделени в Инстаграм, разкриват ключови моменти от купона. Наистина обстановката е посветена на „големия паяк“, като дори тортата е в негова чест. Така Васко вече е на 5 години и явно добре се е забавлявал. Родителите му също не остават по-назад.

Облечени сравнително лежерно, те явно не са целели все пак да показват себе си и на тази дата. Андрей Арнаудов и Емануела поставят в центъра на празненството сина си и най-важното е той да изживее единствените 5 в живота си с много смях и игри.

В последните години двойката като че ли избягва публичността, или поне рядко се случва нещо около тях публично. Васил пък е плод на любовта им и вече е пораснало момче. Макар и да не показват и него често-често в публичното пространство, поводът този път си заслужава.

Източник: show.blitz.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.