Водещите новини
Home » Свят » Сигнал: Сравнете цената на един и същи продукт у нас и в Англия! Ето как ни цакат в магазините:
Сигнал: Сравнете цената на един и същи продукт у нас и в Англия! Ето как ни цакат в магазините:

Сигнал: Сравнете цената на един и същи продукт у нас и в Англия! Ето как ни цакат в магазините:

Няма място за коментар – така читателка на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нашата медия. Защо? Нека узнаем сега:

„Показвам ви цените на препарати у нас и съответно такива в Англия“, пише жената, която ни изпрати и две снимки.

Дали обаче това отразява реалната обстановка в момента по магазините у нас и в чужбина – това ще прецените вие. Както и това дали разликата в цените е чак толкова голяма…

Цените в БългарияВеднага заваляха и коментари на различни потребители. От 365 Новини Ви представяме само малка част от тях:

Вили Павлова: Да де ,но не ги сравнявайте по абсолютна стойност,а спрямо заплатите в съответната страна – тогава разликата е…..

Чичо Ичо: На мой познат сина живеещ от 12 години в Англия дойде на гости за две седмици и след като решил да напазарува попитал баща си. Вие тук как оцелявате?

Цените в АнглияАнонимен: В Англия цената на литър олио е 1.05 паунда и е изцяло внос. България е производител и е по скъпо. 2.220л Прясно мляко е 1.20,яйца от 7 п до 14 за най големите селски. Англия внася фуража за животните си, с изключение на сеното. Детските стоки са с намалено ДДС, горивата им са по скъпи, работната ръка също. Хляб 800 гр, започва от 30 п, най скъпия многозърнест 1.20 в скъп магазин, суровините внос. Свинското е по скъпо, веригите сами поръчват независими лаборатории за да тестват качеството на стоките и защитават клиентите си. Билла България преди две години се пробва да внася сирене от сухо мляко след като започна със страхотно/мандра Добрич/ и загуби пазара, хванаха ги.

Как ни лъжат с ценитеМунчо2: Номерата на селската номенклатура, един и същи продукт в Германия и в България вече гони рекорди за да е удобен за въвод на явро валутата. Хора мислете и се борете за правата на децата си, никога не позволявайте смяна на националната валута/Това е измама във ваша вреда

Източник: Пловдив 24

Как ни цакат магазинитеЕто и едно интересно видео на цените, направено в английски магазин:

 

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.