Home » Забавно » Съвет от Вселената – изберете едно златно яйце!
Съвет от Вселената – изберете едно златно яйце!

Съвет от Вселената – изберете едно златно яйце!

В египетския йероглифен език яйцето символизира потенциала, ембриона, тайната на живота. Алхимията подкрепя това определение, което показва, че е материя и мисъл.

Този път Вселената ще ви даде важно послание. Сега от 365 Новини ви представяме четири златни яйца, които съдържат отлични съвети за подобряване на живота и вашите отношения.

Изберете едно от тези златни яйца и открийте съобщението, което има за вас.

Яйце номер 1

Имате вроден чар, сложна и пълноценна личност. Винаги си поставяте ясни цели. Винаги знаете точно какво трябва да направите, за да получите това, което искате.

Освен това, благодарение на способността си да общувате и водите разговор умело, приятелите и хората около вас ви обичат и ви се възхищават. Фокусирайте се директно върху постигането само на една цел и вие ще я постигнете без проблеми.

Яйце номер 2

Вие сте много приятна личност, имате малко приятели, но отношенията ви с тях са много близки и дълбоки. С безразличието и откритостта си винаги казвате какво мислите.

Освен това, бидейки оптимист, винаги сте щастливи и давате положителна енергия на всички хора около вас. И те ви го връщат под формата на безусловна любов. Трябва да помислите малко за нещата, преди да говорите за тях.

Яйце номер 3

Вие сте притежател на красива душа, но винаги се показвате като срамежлив и по-лош, отколкото сте в действителност. Притежавате топлина и искреност, грижите се и се отнасяте добре към хората.

Липсата на доверие обаче е най-голямата бариера, която ви пречи да успеете в това, което искате. Трябва да се опитате да разчитате повече на себе си и на своите способности, за да промените нещата към по-добро.

Яйце номер 4

Вие сте затворена личност. Трудно ви е да се разкриете пред някого и отнема много време да наблюдавате и да се доверите на човек.

Работата е най-важното за вас и тя е с най-голям приоритет за вас. По отношение на личните отношения живеете искрено и и в дълбока връзка с хората, които обичате. Трябва да се отворите за другите и да си позволите да се вслушате в техните съвети.

Твоят коментар

Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About clslavchev

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!