Home » Горещо » Саша: Нужни са ми 100 хиляди евро за операция! Тони Стораро ми даде 100-200 лв!
Саша: Нужни са ми 100 хиляди евро за операция! Тони Стораро ми даде 100-200 лв!

Саша: Нужни са ми 100 хиляди евро за операция! Тони Стораро ми даде 100-200 лв!

Преди няколко месеца Сашка Васева стартира кампания за набиране на средства, които са ѝ нужни за операция на зрението в Германия.

„Това е експериментално лечение в клиника в Берлин при руския лекар Седоров. Лечението представлява електростимулация, което се практикува и в България, но не е ефикасно. Обадиха ми се хора, които имат моето заболяване – атрофия на зрителния нерв, и имат резултат от тази клиника в Германия. Скъпо е лечението, нужни са ми 100 хиляди евро“, поясни тогава тя.

Към днешна дата Сашка с тъга споделя, че не е събрала нито един лев по дарителската си сметка. „Не съм събрала абсолютно нищо, което е много жалко! Моята кампания попадна в тежък момент за целия цвят. По време на тази пандемия хората са много изплашени и никой не го интересува за другия“, обяснила тя пред „Блиц“.

Признава, че все пак са се намерили отзивчиви нейни колеги, които са я подкрепили със скромни суми.

„Трябва да спомена Софи Маринова, която от сърце ми помогна с малка сума. Също така Тони Стораро, Райко Кирилов и Владо Димов. Те ми помогнаха с по 100-200 лв., което няма да ми стигне и за пътя го Германия. Но съм им много признателна, че са помислили за мен“, признава изпълнителката.

Васева смята, че един благотворителен концерт с участието на фолк изпълнителите би ѝ помогнал. „Такъв концерт трябва някой да го организира. Не мога да съм аз, защото наистина не виждам“, подчертава тя.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.