Home » Топ новини » Съседи на Бойко Борисов от Банкя разкриха другото лице на премиера на България!
ъседи на Бойко Борисов от Банкя

Съседи на Бойко Борисов от Банкя разкриха другото лице на премиера на България!

Съседи на Бойко Борисов в Банкя направиха неочаквано разкритие за него, видя 365 Новини!

Премиерът Бойко Борисов определено е спорна личност. Едни крещят “Осанна”, други викат “Разпни го”. Средно положение няма. Наскоро обаче негови съседи в Банкя сякаш пуснаха бомбата с това, което разкриха. Но не за политика Борисов, а за човека, живеещ на ръка разстояние от тях.

Вероятно мнозина ще останат като гръмнати и сигурно няма да повярват, но комшиите на Борисов гледат на него като на бате Бойко. И разказват, че макар да го срещат рядко, той винаги учтиво поздравява всички и никога не е навъсен.

Продавачка от малко магазинче, което се намира на метри от къщата на Бойко Борисов в Банкя обяснява, че премиерът не си пазарува от нея.

“Знам го, познавам го, но от тук не купува. Може да му пазаруват на човека или да се зарежда с продукти от големите вериги в столицата. Само че винаги, когато се срещнем, ме заговаря и казва по една блага дума. В това вълче време, в което живеем, все по-рядко може да видиш приветливо лице насреща си”, разбъбря се магазинерката.

А няколко баби от квартала се радват, че няма случай, в който внучетата им да са видели премиера и той да не се е спрял с тях и да не ги е закачил весело.

“Автограф и снимка не отказва. А и все ще се сети да им каже някоя лакърдия и да им даде някое лакомство. То какво им трябва на децата, после цял ден за него говорят и са много щастливи – с премиера си говорили”, разказват възрастните жени.

Съседите на Борисов обаче се учудват, че и до днес има българи, които идват в Банкя само, за да проверят къде живее лидерът на ГЕРБ.

Къщата на Бойко Борисов в Банкя“Ходят да му търсят къщата, все едно Бъкингамския дворец ще видят. А като им посочим коя е, се опулват от изненада. Очаквали били Бойко да живее в палат, пък то се оказало най-обикновена къща”, разкриват жителите на Банкя.

И обясняват, че в тази същата къща премиерът живее отдавна, още докато беше кмет на столицата. От тогава до сега къщата си е все същата – нямало ремонти, нямало подобрения. Нито още етажи да е вдигнал отгоре.

“Вярно е, че България отива на зле, но винаги за това не е само на Борисов. То вече каквото и да стане, торнадо в Щатите да удари, отново него ще обвинят. Лесно е така, но трябва да се замислиш, преди да говориш. Иначе ще сме си на тоя хал още сто години”, категорични са хората.

Източник: КО4

Твоят коментар

About Цветан Славчев

One comment

  1. Eli Kapitanova

    Вие гледате външно къщата,но вътре може да си прави ремонт,но защо не покажите имота на дъщеря му,т, е много млада за да има средства да закупи това богатство.Но да е жив и здрав,кой както му харесва така да живее.

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.