Home » Топ новини » Владo Береану: Вече имаме нов риалити формат: Един премиер, един джип и една родина
Владo Береану: Вече имаме нов риалити формат

Владo Береану: Вече имаме нов риалити формат: Един премиер, един джип и една родина

„Няма нито една страна по света с щаб, който да дава брифинг всяка сутрин“.

Това заяви журналистът Владо Береану във Вечерното шоу на Слави Трифонов по 7/8 ТВ.

„Вече имаме нов риалити формат: Един премиер, един джип и една родина. Ние сме уникални. Няма нито една страна по света с щаб, който да дава брифинг всяка сутрин. Няма такова нещо. Цялата политическа класа е неподготвена.

Ние имаме паническа реакция, която може да ни доведе до опасни резултати“, каза Береану.

„Лекарството може да се окаже по-смъртоносно от всяка болест. Целият проблем на тази пандемия е, че ние я преживяваме по интернет с най-тежките случаи. Никой няма да пусне нормална болница с нормално излекувани.

Панират се самите лидери, те живеят в свят на изключения. Специалистите не могат да кажат нищо, защото има изключения винаги“, допълни журналистът.

„Ще се страхуват, страхуват, но в един момент трагедията се превръща във фарс. Когато излъжеш много пъти много хора, накрая олекваш. Хората ще си губят работата, ще става все по-зле и една сутрин като станат и погледнат с разума си, всичко това ще започне да се омаловажава.

Страхът ще мутира, хората ще променят мисленето си. Вече се предусеща, че всичко това ще бъде отчетено като една световна лудост“, добави водещият Слави Трифонов.

Източник: Извънредно

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.