Home » Живот » Съпругата на Милен Цветков проговори след трагедията: Разбити сме от загубата му, как ще живеят децата без неговата любов
Съпругата на Милен Цветков проговори

Съпругата на Милен Цветков проговори след трагедията: Разбити сме от загубата му, как ще живеят децата без неговата любов

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Йорданка Начева, единствената законна съпруга на убития в катастрофа Милен Цветков, е емоционално разбита след загубата на бащата на своята дъщеря Калина, научи 365novini.

Известният телевизионен водещ бе екзекутиран на 19 април от дрогирания Кристиан Николов на кръстовището пред мол „Парадайс“, а миналия уикенд близките му го изпратиха в тесен семеен кръг.

Със съдействието на ген. Мутафчийски, в средата на миналата седмица Дана и дъщеря й се върнаха от Нидерландия, където живеят, за да организират погребението на водещия.

В първите часове след катастрофата, докато цяла България изказваше своите съболезнования към близките на Милен и му пожелаваше светъл път към по-добрия свят, неговата бивша съпруга запази мълчание в социалните мрежи.

Тя го наруши чак сега. Ето какво написа Йорданка Начева в памет на Милен:

„Животът след загубата на Милен – бащата, приятелят, силният глас на истината. Парченца от всички нас са разбити и изгубени завинаги. За да продължат напред неговите деца се изправят пред предизвикателството да изградят своя свят отново. Да се научат как да живеят без неговото присъствие и любов, вдъхновеност, смях, постоянно търсене на истината и доброта.

Присъствието на гняв е разбираемо в момент на внезапна и съкрушителна скръб, но по-важни са любовта, добрината и състраданието, което неговите деца усещат в сърцата си от всички в този момент. Тази любов е истинската същност на българите. И неговите деца я усещат!

Те бяха заедно в минутите, в които можеха да се сбогуват с него, заобиколени от техните най-близки. Бих искала дълбоко да благодаря на всички, които направиха тези моменти възможни.

Неговите деца ще имат нужда от помощта и подкрепата на всички нас и занапред, за да могат да продължат да растат с ценностите, в които той ги възпитаваше, да продължат неговия път и да съхранят най-добрите спомени и светлина в сърцата си. Призоваваме всички да изпращат добра енергия и помисли към Милен, за да помогнат в пътя на душата му.

Сбогом, с тъга, много обич и преклонение пред светлата ти памет. Мир на душата ти“.

ретро

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook