Home » Горещо » Самоуби се поп-фолк певецът Денис Теофиков (видео)
Самоуби се поп-фолк певецът Денис Теофиков (видео)

Самоуби се поп-фолк певецът Денис Теофиков (видео)

Едва на 21 години почина поп-фолк певецът Денис Теофиков. За загубата информира „Пайнер“ на уеб страницата си, но не съобщават за причина за смъртта.

По информация на „24 часа“ младата звезда е скочил от 7-ия етаж на сграда в района на Царско село.

„На 21 години ни напусна един от най-добрите млади изпълнители на музикална компания “Пайнер“ – Денис Теофиков. Певецът завинаги ще остане в сърцата ни като едно младо и безкрайно талантливо момче, което за кратко се превърна в идол за публиката и успя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални хитове, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената буквално заблестяваше, когото той се качи на нея.“ написаха от продуцентската компания.

„Винаги ще помним енергията, която той влагаше във всичко, което прави и най-вече в музиката, енергията, която раздаваше за всички нас. С много мъка и тъга се разделяме с теб, Денис Теофиков, но ти оставаш завинаги в сърцата ни! Поклон пред паметта ти!

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ изказва искрени съболезнования на семейството и близките на Денис Теофиков!“, добавят от „Пайнер“.

Теофиков е изпълнител на песните „Тръгвай си“ в дует с Емилия, „Не се отказват“ и „Милион“ с Анелия.

За смъртта на певеца съобщи в социалните мрежи и колежката му Лорена. „Имаше толкова много да дадеш на тая земя, а отиде да светиш горе… високо горе“, написа тя към снимка, която сподели в инстаграм.

Синът на Софи Маринова Лоренцо също изрази скръбта си със снимка в инстаграм.

Самоуби се поп-фолк певецът Денис Теофиков (видео)

 

Синът на Софи Маринова Лоренцо заедно с Денис Теофиков

Синът на Софи Маринова Лоренцо заедно с Денис Теофиков

Източник: 24 часа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.