Home » Идеи » С това растение у дома ще забогатеете неимоверно СНИМКИ
С това растение у дома ще забогатеете

С това растение у дома ще забогатеете неимоверно СНИМКИ

Отдавна се смята, че растението, което привлича пари в къщата, е Дебела Мара (Sedum spectabile).

Според поверията, за да подобрите финансовото си състояние, просто трябва да донесете у дома това растение, което е известно и като дърво на парите, разбра 365 Новини

Много е важно да мислите позитивно по този въпрос. Ако мислите за доброто, тогава добро ще се случва в живота ви. Затова е важно да подсилите действията си с положителни мисли. Това увеличава шансовете за успех.

Как да привлечем пари в къщата? 

Цветът на листата на растението наподобява цвета на доларовите банкноти (и малко на българските столевки). Благодарение на етеричните масла, съдържащи се в листата на това растение, физическата активност на хората се увеличава и мозъчната функция също се подобрява.

Препоръчително е да поставите цветето на масата (бюрото), където работите. С течение на времето ще видите, че работата ви ще ви донесе повече пари и разбира се, удоволствие.

За да може в къщата да има пари, трябва да проведете специален, магически ритуал.

Преди да засадите Дебелата Мара трябва да поставите 6 монети на дъното на саксията. В този момент си представете себе си богат, здрав и успешен. Когато поливате растението помнете по-често тази картина. Тази техника ще ви програмира за успеха, които ви очаква.

Ако вече имате възрастно такова растение, то тогава можете да заровите монети в саксията му. Този талисман също ще проработи ефективно.

Можете също да увеличите силата му като завържете няколко червени панделки с монети на клоните му. Като ги погледнете ще имате усещането, че парите винаги са около вас.

Грижа за растението у дома 

Дървото на парите трябва да расте в голяма саксия, за да може да стане голямо. Важно е също така да му осигурите много светлина. Смята се, че идеалният цвят саксия за това растение е с цвят бордо, червено, златно, черно, сребристо или кафяво.

Много е важно правилно да се грижите за растението у дома. Необходимо е навреме да изтриете листата от прах и мръсотия.

Ако се грижите добре за Дебелата Мара, то тогава тя ще ви благодари, а вие ще имате пари.

Източник: Марица

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.