Home » България » Румен Радев: Празни хладилници, смешни заплати и пенсии, това ли ви е великата Европа?!
Румен Радев: Празни хладилници смешни заплати и пенсии това ли ви е великата Европа?!

Румен Радев: Празни хладилници, смешни заплати и пенсии, това ли ви е великата Европа?!

Румен Радев мисли преди всичко за благоденствието на българския народ!

Той не може да приеме за нормална държава от Европейското семейство, в която има заплати от порядъка на 300-400 евро. Това за него просто е абсурдно, пише Informiran.net.

Ето защо българският президент се опитва да тушира еуфорията у някои, че само след 2 години и половина България ще приеме като своя парична единица еврото. Това няма да избави народа от мизерията, в която живее.

„Каква Европа бе, хора?! Много далеч сме от ЕС, нямаме нищо общо с него. Не виждате ли, че хладилниците са празни, много хора живеят крайно зле. Всички ние живеем в държава на абсурдите. Не може да претендираш за някакво ниво, защото си в ЕС, а да даваш такива заплати и пенсии, срамота е!“ – изригна Румен Радев пред медиите.

Румен Радев хвърли истината в лицето на мафията!

Той не пропусна да обвини за всичко това правителството на Бойко Борисов и самия него персонално. Според Радев Борисов е престъпник, който е окрал парите на народа и затова заслужава да лежи до живот в затвора.

Президентът се опитва да вкара Борисов зад решетките, но докато Иван Гешев е главен прокурор, това изглежда трудна задача. Ето защо и Гешев вече е погнат от родните власти.

„Най-бедната държава в ЕС, най-висока смъртност и най-ниска раждаемост. Ако с това се гордее Борисов, страда от разстройство на личността“, завърши Радев.

Източник: Зона 98

Твоят коментар

About Цветан Славчев

One comment

  1. Български офицер

    Комуниста и Руско-Путински Резидент РУМЕН РАДЕВ го чака “ Наказателният взвод “ – за Национално предателство………. !!!
    ЧЕРВЕН БОКЛУК !

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.