Home » Горещо » Рокерът Николай от „Мастършеф“ – голямата любов на Миа Сантова
Рокерът Николай от „Мастършеф“

Рокерът Николай от „Мастършеф“ – голямата любов на Миа Сантова

Рокерът Николай Маджаров, който готви в „Мастършеф“ по Би Ти Ви и преди години нашумя като Файчето от група „Тибетски сърца“, е голямата любов на бившата тв звезда Миа Сантова, научи 365novini.

Двамата са преживели дълга и бурна връзка в края на 90-те, разкриват източници на „Уикенд”.

По това време Файчето бил на върха на кариерата си и често пътувал заради концерти из страната. Многобройните фенки, които преследвали музиканта, срутили любовния живот на Миа и Николай. Макар че разбил сърцето й с изневерите си, Сантова не била злопаметна. Тя гледала участието му в „Мастършеф“, но не очаквала да се нареди сред финалистите, тъй като Маджаров бил любител кулинар.

„Пазя добър спомен от хората, които са минали през живота ми. И то не, защото винаги са били коректни към мен, а защото са били част от него. Никога не бива да се говори с лошо“, коментирала е любовния си живот бившата екранна партньорка на Ники Дойнов. Миа все още пазела и носела два часовника, подарък от бившия й любим. Единият бил оранжев, на „Кристиан Диор“, донесен от Париж. Другият бил сребърен и бил подарък за рождения ден през 1998 г. На вътрешната страна на тиктакащото бижу Файчето гравирал на английски език посланието „Ще те обичам вечно“.

Колоритният готвач има еврейски корени.

Той е наследил любовта си към кухнята от баба си, която била голям познавач на европейската и еврейска кухня. Николай имал две по-големи сестри, а родителите им пътували много по света като строителни инженери. Трите деца оставали сами вкъщи и били принудени да си готвят. Редували се всеки ден кой да е отговорник в кухнята и използвали книги с рецепти. Когато станал музикант, Файчето започнал да готви за своите приятели, които първи оценили кулинарните му умения.

След раздялата им Миа преживя поредица от лични драми. Бременна в края на седмия месец, журналистката и съпругът й Светослав загубиха детето си заради прекарана от новинарката инфекция. Няколко месеца след драмата тя зачена отново на 39 години, но този път се затвори в дома си, докато не роди.

За щастие преди 4 години съдбата я дари с дъщеря, която нарече Ида.

Но идилията не продължи дълго. Преди 3 години Сантова изгуби майка си Камелия. Новинарката се върна за кратко в ефира на Нова телевизия като водеща на следобедните новини, но постави майчинството си на първо място и напусна по собствено желание. Заради преживения стрес от спонтанния аборт, Миа получила две злокачествени образувания на щитовидната жлеза. Днес е щастлива, отдадена на семейството си.

Що се отнася до Файчето, след раздялата с Миа Сантова той се оженил за друга. Има две деца – дъщеря на 23 години и син на 8. Най-голямата му страст са пътешествията. Всяка година изминавал по 60 000 км, а най-отдалечената точка, до която е стигал, е границата на Монголия. Бил е дори в Сибир. В „Мастършеф“ решил да участва заради предизвикателството. Николай бил абсолютно убеден, че има всички шансове да грабне голямата награда от 100 000 лв.

хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.