Home » Горещо » Родна милионерка пристигна в Бургас с 40-метровата си яхта, местните онемяха от гледката!
Родна милионерка пристигна в Бургас с 40-метровата си яхта

Родна милионерка пристигна в Бургас с 40-метровата си яхта, местните онемяха от гледката!

Луксозната яхта на българската милионерка д-р Ружа Игнатова акостира на Морска гара в Бургас, видя 365 Новини.

40-метровият плавателен съд е изключително впечатляващ, коментират бургазлии. Такива гледки са по-характерни за големите европейски курорти като Монако или лазурните брегове на Френската ривиера, но не и за Бургас, пише „Флагман“.

Каква е причината за посещението на д-р Игнатова в Бургас не е ясно. Очевидци разказват, че луксозната яхта се пази от двама гардове, които зорко бдят над сигурността й.

Д-р Ружа Игнатова е създателят на криптовалутата OneCoin. Според финансови анализатори, с тази схема българката е придобила суми, надвишаващи 350 мил. долара, използвайки небезизвестната схема на Понци.

Яхтата на Ружа Игнатова37-годишната българка, живееща от 10-годишната си възраст в Германия, е подозирана от мнозина в чуждестранните медии, че участва в няколко финансови пирамиди.

Според някои експерти основаният от нея OneCoin е финансиран със средства от бивши пирамиди като Conlingus, Univer Team, Unaico/SiteTalk, OPN, Bonofa и BGN International.

Самата криптовалута пък е обявена за измама, тъй като регистрацията на фирмата е в Гибралтар – известна дестинация за офшорни компании, а по начина на работа има много неясноти. Според източници на „Флагман“ яхтата, която в момента се намира на Морска гара в Бургас, струва не по-малко от 15 мил. долара.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.