Home » Топ новини » Родители шокирани: Детски канал излъчва порно след 23.00 часа
Детски канал излъчва порно

Родители шокирани: Детски канал излъчва порно след 23.00 часа

Родители от Варна са шокирани от факта, че детски канал излъчва филми за възрастни след 23.00 часа, научи 365novini.

Читател на медията ни сподели следното: „Покрай сина ни, който вече е на 8 години, ни остана навикът всяка вечер да гледаме анимация заедно по Cartoon network, нещо като приспивен ритуал. Често ние с майка му, уморени от тежкия работен ден, заспиваме даже преди детето, но около 22,00 часа телевизорът задължително се изгася. Във вторник вечерта обаче и тримата сме заспали при работещ телевизор.

Около полунощ в просъница дочувам странни звуци и какво беше учудването ми, когато виждам на екрана горещи сцени от филм за възрастни по детския канал.

Побързах да изгася телевизора, на сутринта с учудване споделих на съпругата ми, че при условие, че всички подобни канали на „Виваком“ са кодирани, операторът е допуснал в ефир на детска телевизия да се върти подобно извращение за подрастващите.“

За проблемът сподели и майка в групата „Варненски мамчета“:

„Мили майчета, внимавайте кои канали гледат децата ви ! Ние сме на „Булсатком“ – оптика и точно в 23:00 ч автоматично – Cartoon network се смени с канал за възрастни, без предупреждение и без кодиране!!! Меко казано съм бясна!

„Булсатком“ вече са сигнализирани. Утре ще пиша и на Комисията за регулиране на съобщенията, но акълът ми не побира как може да ти хрумне така да комбинираш канали! Трябва да си или извратеняк, или тотално лишен от мозък!!!“…

Лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.