Home » Идеи » Ритуал с яйце за пари и щастие от Ванга! Проверено!
Ритуал с яйце за пари и щастие от Ванга! Проверено!

Ритуал с яйце за пари и щастие от Ванга! Проверено!

Ритуал с яйце за пари и щастие

Наистина ми помогна много! Ако знаех, че всичко е толкова просто, щях да го направя отдавна!

Добър ритуал с яйце за пари. Дори не подозирах, че такова нещо е възможно! Помогна ми много, затова го споделям с другите.

Не става въпрос за милиони, но за съвсем прилична сума. Предайте този ритуал нататък и Бог ще ви помогне в делата ви. Успех!

Ритуалът за пари и богат живот може да се направи по много начини. Това е бърз и лесен начин да го направите.

За да поправите финансовото си положение, можете да използвате този ритуал, като прочетете определен текст на яйцето. Освен това е възможно да се коригира финансовата ситуация дори и за тези, които изобщо нямат пари.

Необходими са ви едно яйце, три монети от 10 стотинки и три свещи, купени от църквата в навечерието на ритуала.

Монетите трябва да бъдат поставени в триъгълен съд с обратната страна надолу, поставете и църковни свещи, а в центъра яйцето. След това запалете свещите и трябва да кажете точно 33 пъти думите:

„Бялата кокошка снесе яйце на чиста поляна, яйце на богатството. И който вземе това яйце и го изяде, той ще стане богат и повече няма да знае що е беда. По полянката аз, Божият раб вървях, намерих яйцето, изядох го и благодарих на нашия Господ за изпратения подарък. Сега богатството няма да ме напусне. Амин.”

След това поставете трите свещи на печката, изсипете студена вода в тенджера и сварете яйцето. Счупете го в челото си, като кажете: “Чупя това яйце за себе си, възползвам се от всичките му ползи.”

Твоят коментар

About Цветан Славчев

One comment

  1. Здравейте, не зная как ще прозвучи но при мен, ритуала за привличане на пари на баба Ванга подейства, в един и същи ден спечилих от лотарията малка сума пари и намерих 10 евра,благодаря за прекрасната статия!

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.