Home » Горещо » Разделят ли се Мегз и Румен Рончев: Ето какво разкри дизайнерката
Разделят ли се Мегз и Румен Рончев

Разделят ли се Мегз и Румен Рончев: Ето какво разкри дизайнерката

Топ дизайнерката Миглена Каканашева и транспортният бос Румен Рончев бяха изловени от ловките камери на “Папараци” по време на романтичен обяд в лъскав ресторант в столицата, научи 365novini.

Влюбените изглеждаха по-сплотени и близки от всякога и си гугукаха романтично. Рончев хранеше Каканашева, а тя не спираше да го прегръща и докосва. Това категорично отрича всички слухове, че популярната двойка се е разделила, защото Мегз се е хванала с милионерски наследник, който е изплувал от миналото ѝ.

Самата Мегз също подкрепи това твърдение като сподели на стори в инстаграма си кадри от романтична изненада, която половинката ѝ е приготвил за нея – малка торта под формата на сърце, на която пише М + Р.

Двойката предизвика истински медиен фурор с любовната драма, която преживя пред очите на всички началото на годината. Историята им по нищо не отстъпваше на сценарии от латино или турски сериал – с множество обрати, сълзи, припадъци и злонамерени близки, които искат да ги разделят за пари.

В крайна сметка крехката Мегз устоя на кошмара и двамата с Рончев доказаха любовта си един на друг. Днес двамата се носят на крилете на любовта и сякаш нямат нужда от друго. А Мегз изглежда като нов човек – коренно променено държание, разхубавена и вечно сияеща.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.