Home » Горещо » След раздялата с Чолаков: Ирена Милянкова го удари на живот
Ирена Милянкова го удари на живот

След раздялата с Чолаков: Ирена Милянкова го удари на живот

След раздялата и с втория си съпруг Никола Чолаков топ моделът Ирена Милянкова го удари на живот, научи 365novini.

Фината майка на 6 деца може редовно да бъде видяна из софийските кафенета с приятелки, а вечер – да купонясва из нощните клубове до ранни зори.

Милянкова признава, че към момента е сама и в скоро време не желае да започва нова връзка, нито пък има време за такава. Но пък явно време за купон винаги се намира.

Докато звездата от „Под прикритие“ куфее по дискотеките с приятелки, вкъщи по-големите деца влизат в ролята на детегледачки на по-малките.

Най-голямата дъщеря на Ирена Мелани-Роуз вече е на 18 години и заедно с Уилям (17 г.) се грижат за по-малките си братя и сестри – 12-годишната Натали-Роуз, 9-годишния Филип, 4-годишната Виктория и 2-годишната Лиляна. Основният ангажимент на Мелани и Уилям бил именно към природените им сестри Лиляна и Вики.

Припомняме, че първите четири деца на Ирена са от брака й със съдения за сводничество Росен Чолов-Чолата, докато последните две са плод на любовта й с брокера Никола Чолаков.

Макар че двамата наскоро се разделиха, моделката твърди, че е успяла да запази добри отношения с бившите си съпрузи и те също много й помагат в отглеждането на децата.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.