Home » Зодии » Радост за всички:! Павел Глоба разкри кога свършва пандемията
Павел Глоба разкри кога свършва пандемията

Радост за всички:! Павел Глоба разкри кога свършва пандемията

2020 година не започна по най-добрия начин, припомня 365novini.

Притесненията за разпространението на ужасяващата коронавирусна инфекция, която сее смърт по целия свят, се оказаха напълно основателни.

Сега всички се молят за чудо и са насочили поглед към лекарите, които усилено работят над ваксината, която да спре кошмара.

От началото на годината безброй експерти се изредиха да обясняват откъде е тръгнала епидемията. Сега е ред и на астролозите да се изкажат по темата. Личният астролог на руския президент Владимир Путин – Павел Глоба, обясни подробно защо се е появила болестта и кога ще приключи пандемията.

Оказва се, че за всичко е виновна Черната Луна, която в момента се намира в знака Овен.

Като цяло 2020 г. се оказва доста сложна поради факта, че на 27 януари Черната Луна, по-известна като Лилит, влезе в знака Овен. Именно тя провокира появата на големи политически проблеми и заразни смъртоносни заболявания като коронавируса.

Павел Глоба прогнозира появата на пандемията още в началото на годината. Оказа се, че болестта наистина прогресира. Астрологът също така отбеляза, че именно при Черната Луна в Овен в Европа се е появила чумата, от която в средата на XIV век умират огромен брой хора.

Разбира се, в момента мащабът и леталността на заболяването не са толкова високи, но приликата е налице.

Астрологът отбеляза и факта, че появата на такъв вирус в годината на Белия метален плъх е особено опасна, тъй като обикновено плъховете разнасят болести и зараза.

Също така не трябва да забравяме, че 2020 г. е високосна, а в такива години проблемите от глобален характер придобиват особено опасен статус.

Кога ще настъпи краят на пандемията? Връщайки се в миналото, трябва да отбележим, че чумната епидемия от XIV век не е приключило толкова бързо. Болестта е бушувала цели седем години.

Пандемията от COVID-19 трябва да намалее в началото на лятото. Черната Луна обаче ще остане в Овен до 20 октомври, от което може да се предполага, че коронавирусът няма да изчезне до средата на есента.

Нещо повече, фактът, че сега е годината на Плъха и високосна година, не дава никакви гаранции, че Лилит, при преминаването си от Овен към Телец, ще реши всички наши проблеми, като разхлаби хватката си.

марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.