Home » Живот » Рачков теши съсипаната си майка след поредния скандален арест на брат му
Рачков теши съсипаната си майка

Рачков теши съсипаната си майка след поредния скандален арест на брат му

Димитър Рачков се върнал в родния Бургас, за да се погрижи за родителите си, които не били на себе си след поредния арест на по-малкия му брат Петър, научи 365novini.

Той бе арестуван от полицията в морския град в края на май, когато по време на скандална акция служители на реда го сгащиха да продава синтетични наркотици, които произвеждал сам в дома си в бургаския ж.к. „Възраждане“.

Той предвидливо ги криел в запалки, защото знаел, че ченгетата душат около него седмици наред.

Родителите му разбрали за поредния арест от медиите, а майка му Станка изпаднала в ужас и едва не припаднала от притеснения и отчаяние. За да й вдъхне малко кура, комикът решил да навести нея и баща си и да поговори с тях надълго и широко, писа „Ретро“.

Визитата му съвпаднала и с неговото предварително участие в Бургас, където отново игра авторския си моноспектакъл „Забраненото шоу на Рачков“. Мама Станка го придружила в Летния театър и изгледала цялата програма, но не от първия, а от последния ред, за да не се набива на очи.

Дори чрез постановката намерил начин как задочно да вкара и майка си и да й каже, че я обича. Въпреки че му е дошло до гуша от издънките на брат му, Рачков е готов отново да му помогне. Петър бил сгащван няколко пъти с наркотици, но все се отървавал от правосъдието.

hotarena

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.