Home » Горещо » Проклеха майката на Калина Паскалева заради Милен Цветков
Проклеха майката на Калина Паскалева

Проклеха майката на Калина Паскалева заради Милен Цветков

Озверели потребители се нахвърлиха върху Калина Паскалева, осмелила се да изкаже мнение, научи 365novini

Журналистката Калина Паскалева не е на себе си от вчера. Когато заради факта, че дръзна да изкаже мнението си относно трагедията с Милен Цветков, проклеха майка й да умре. Злобата се изля от устата на напълно непознати хора и това потресе не само Калина, но и всеки здравомислещ.

Причината, поради която я атакуваха масово вчера, беше изказването на Паскалева, че не само богатите мамини синчета шофират друсани. И не само те убиват хора на пътя.

От мнозина обаче това се изтълкува като защита на Кристиан Николов и поругаване на паметта на Милен Цветков. Ето какво написа Калина преди броени минути:

„В един от коментарите под поста си сутринта прочетох пожеланието майка ми да умре така, както Милен Цветков. По-рано някой беше попитал ако се беше случило на баба ми, какво щях да кажа.

Да бяхте пожелали аз да умра, защото всичко, което изказвам, е мое лично мнение, някак щях да го приема. Но семейството ми какво ви е сторило?

Разсърдихте се, че ви казах, че много хора се качват на колата си на няколко чаши вино или линия кокаин? Нима не е вярно? Е, като мине извънредното пожелание обещавам да започна да ги снимам и публикувам.

Разсърдихте се, че казах, че не се обръща достатъчно внимание на употребата на трева и амфетамини сред младите и последиците? И учениците в елитни гимназии, и в обикновените го правят – някои за да се правят на интересни, други за да наваксат с уроците.

Изкарахте ме цинична? Да, такава съм. И смятам, че това е начинът на някой да му се отворят очите.

И накрая, нека повторя, пожелахте майка ми да умре в катастрофа като Милен Цветков. Честно ли смятате, че това е редно и адекватно? И честно ли се огорчавате, когато ви наричам лицемерни и изгнили? Тъжно, превърнали сме се в много болно общество, пропито с егоцентризъм и тъпа комплексарщина.

Приключвам. Не съм лешояд. Никога не съм била. Смятах, че от трагичния инцидент с Милен Цветков, трябваше да си извадим поуки, но не сме дорасли за това“, чувства се омерзена Калина Паскалева.

ние жените

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.