Водещите новини
Home » Топ новини » Проф. Иво Христов: САЩ отново фалшифицираха изборите! На всеки 10 години си избират нов „спасител“!
Проф. Иво Христов: САЩ отново фалшифицираха изборите!

Проф. Иво Христов: САЩ отново фалшифицираха изборите! На всеки 10 години си избират нов „спасител“!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

„Изборите на 4 април потвърдиха една закономерност за българския преход – на всеки десет години народът ни се преориентира към нов спасител. И да няма такъв – набелязва си някой и го натоварва с всичките си инфантилни очаквания.

Не е трудно да излъжеш и подмамиш народ, който сам желае да живее в самозаблуда. И американците го правят умело.

На 4 април народът ни си избра новия спасител. Сега следва период от година-две на възход за Слави Трифонов и неговата партия „Има такъв народ“. Период, в който шоуменът-политик ще се носи напълно незаслужено на крилете на народната любов. След това обаче идва момента, в който реалността ни удря като с парен чук. Следва разколебаването на хората в качествата и целите на месията и дивата омраза към този несбъднал се спасител.

Вече 12 години България е в политическо безвремие.

Държавата ни е колонизирана, разграбена и опустошена. Ние вече официално сме страна от третия свят, имаме фасадна демокрация, зад която се криеше един авторитарен про-американски режим. В момента ни предстои да минем през поредица от политически кризи. И изборите, и цялата ни политическа система не са автентични. Те са напълно фалшиви и фалшифицирани. В тях почти нищо не произтича от волята на народа“.

Това каза пред БНР социологът проф. Иво Христов, избран за депутат от БСП.

Според него моделът на назначената от САЩ да ни управлява компрадорска организация ГЕРБ вече е напълно амортизирана и деморализирана. Затова САЩ са решили да я подменят с друг свой управленски проект – строго либерален, такъв, който подхожда в идеологията си на Демократическата партия в самата Америка.

„Затова на политическия терен у нас се появиха няколкото малки партии, които влязоха в Народното събрание. С тях САЩ тестват бъдещият си управленски модел за България, който трябва да замести пенсионирания вече ГЕРБ“, заяви проф. Христов в предаването „12+3“ по БНР:

По думите му ГЕРБ няма да успее да състави кабинет, а партията на Слави Трифонов ще върне мандата, защото заръката на задокеанските ментори на Трифонов е такава.

„От там ще имаме трети опит за сглобяване на нещо като правителство от останалите сили в парламента с мандата на третия все още неизвестен мандатоносител. Такова едно правителство обаче не би изкарало повече от 2-3 месеца. След което при всички случаи ще се явим на нови избори“, завърши проф. Христов.

Източник: Skandalno.net

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.