Home » България » Проф. Иван Чалъков: За 6 месеца ваксина не се прави! Нито един вирус не се убива с медикамент!
Проф. Иван Чалъков: За 6 месеца ваксина не се прави! Нито един вирус не се убива с медикамент!

Проф. Иван Чалъков: За 6 месеца ваксина не се прави! Нито един вирус не се убива с медикамент!

Истинската медицина отсъства от спора „за“ или „против“ зелените сертификати в борбата с К19.

Това коментира в ефира на 7/8 тв проф. Иван Чалъков.

Ваксината е препарат, който се поставя, за да не боледуваме от това заболяване с известни странични ефекти. За 6 месеца ваксина не се прави. Ваксината иска време. Затова възникват въпроси. Ако трябват още три години. Нито един вирус не се убива с медикамент. Има железен протокол, но няма преглед, няма изследвания, няма разпит на пациента. А се изпиха тонове антибиотици, коментира той.

В момента фирмите са във фаза на изследване. Трябва да се мине през много възрасти, изследвания, коментира той.

Израел са над 90% ваксинирани, а има ракорд по заразяване. Ако на майките им позволиха да слушат бг мама и да не си ваксинират децата по задължителния ваксинационен календар при малки деца и държавата нищо не направи, в момента се правят неща, които са недопустими, посочи той.

Какво стана – изкъртиха пейките в парковете и не допускаха хората да дишат чист въздух, а в същото време големи магазини с тонове пластмаса си работеха и продължават да работят. Сега е същото, коментира той.

Натиска на ЕК е циничен. За да бъда свободен, да мога да работя, да ходя на театър или кино, ми искат да правят постоянно тестове. Но само да кажа, че тестовете се правят от специалисти.

А ние в момента имаме стотици кръвоизливи от носа, които са регистрирани. Ако не се направи от специалист, се нарушава мембараната, откъдето изтича ликвор, което е отворена врата за енцефалити, менингити и т.н.

Носът е аристократичен и сложен орган. Той не търпи селскостопанско поведение към него. Не може всеки да бърка, в мозъка бърка, обясни той.

Който не знае как да го прави, се получават тежки кръвоизливи, посочи той.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.