Водещите новини
Home » България » Прочут ясновидец ни изправи косите: Много тежка криза ни удря през юли 2021-а
Прочут ясновидец ни изправи косите: Много тежка криза ни удря през юли 2021-а

Прочут ясновидец ни изправи косите: Много тежка криза ни удря през юли 2021-а

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Известният в цял свят полски ясновидец и парапсихолог Кшищоф Яковски заяви на живо, че през лятото трябва да се очаква тежка икономическа криза. Проблемите ще започнат около месец юли 2021-а година.

Екстрасенсът отбеляза, че предстоящата криза отдавна е планирана. Първите съобщения от политиците ще излязат през април. Те ще убедят хората, че всичко е под контрол. Кшищоф отбелязва драматичен спад, който вече се наблюдава през 1929 г.

Проблемите ще започнат внезапно. Страните ще ограничат падането на валутите (долар, евро) и отчасти ще успеят през първите няколко месеца, но в крайна сметка все пак ще последва значителна рецесия.

Първите „камбани“ вече зазвъняха. САЩ например организираха масово отпечатване на нови пари миналата година, като внесоха в допълнение към съществуващите печатни машини. Възможно е сега и други държави да правят същото. Цените в долари за всички видове стоки и услуги растат, особено на пазара на недвижими имоти, припомня полският ясновидец.

Има вероятност кризата все още да бъде достатъчно управляема, докато някои финансови „балони“, като криптовалутата, ще се спукат. В най-лошия случай доларът ще спадне с 50%.
За съжаление не можем да кажем какво има в плановете си световното правителство, както не можем да кажем със сигурност дали на полския екстрасенс може да се вярва.

Твоят коментар

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.