Home » Здраве » Пробвайте тази древна техника за масаж на пръстите и вижте от колко болежки ще се отървете
древна техника за масаж на пръстите

Пробвайте тази древна техника за масаж на пръстите и вижте от колко болежки ще се отървете

Можете ли да си представите, че с просто разтриване на пръста, можете да се отървете от някои здравословни проблеми? Трудно е да се повярва, нали?

Но това е вярно и е невероятно! 60 секунди разтриване на пръста ще ви осигури невероятен резултат, разбра 365 НОВИНИ. Научете подробно как пръстите ви са свързани със здравето ви и как процесът на разтриване може да ви осигури много предимства.

Палецът е свързан с белите дробове и сърцето ви. С разтриване на палеца, веднага можете да изчистите дробовете ви и да се отървете от недостига на въздух.

Безименен пръст – този пръст е свързан със стомаха и храносмилателната система. Той помага за лечение на запек и други проблеми, свързани с храносмилането.

Показалец – този пръст е директно свързан с червата и стомаха. Разтриването на показалеца от вътрешната част облекчава диарията.

Среден пръст – страдате ли от лош сън? Като разтривате средния пръст, можете да се отървете от лошия сън. Той осигурява облекчение от заболявания и проблеми, свързани с перикарда.

Кутре – този пръст помага да се осигури правилното протичане на кръвта в тялото. Той помага за лечение на мигрена и мускулна болка в областта на шията. Просто трябва да разтриете кутрето, за да облекчите главоболието, дължащо се на мигрена.

Длани – пляскане или разтриване една срещу друга помага за защита на вашето физическо здраве. Дланта е свързана с различни нерви в тялото и по този начин ни помага да останем здрави.

Обратната част на ръцете. Учудващо е, че можете да излекувате болестите, като просто разтриете обратната част на ръцете си една срещу друга. Защото обратната част на ръцете е свързана с гърба ви. Този метод е много ефективен за облекчаване на болката.

Тези малки упражнения могат да ви помогнат да останете здрави. Тези трикове са наистина невероятни и действат при елиминиране на болката в тялото по естествен и бърз начин. Опитайте още днес!

Източник: КО4

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.