Home » Горещо » Преслава най-сетне се осмели да се покаже без грим – какво ще кажете? (Снимка)
Преслава най-сетне се осмели да се покаже без грим

Преслава най-сетне се осмели да се покаже без грим – какво ще кажете? (Снимка)

Сигурно си спомняте, че самата Преслава призна неотдавна в откровен разговор с феновете си, че предпочита да я виждаме с грим.

Но явно фолк-дивата е размислила или се е повлияла от всеобщата мания в социалните мрежи да се показват в “естествен” вид.

Попфолк-изпълнителката реши да изненада почитателите си като си пусна селфи без капка грим.

При въпросния разговор Преслава отказа на своите почитатели да качи снимка в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Това се случи малко след като попфолк-изпълнителката си беше направила операция на носа и все още търпеше хиляди подигравки по този повод.

Феновете веднага подкрепиха своята любимка за взетото решение.

Към кадъра, който Преси качи в Инстаграм без грим, тя получи хиляди комплименти за външния си вид. За секунди поп фолк изпълнителката събра хиляди харесвания от своите последователи в социалната мрежа, както и от свои колеги. „Топ си без грим“, написа колегата й Галин, а примерът му последваха още много родни звезди.

Преслава без грим

В момента Преслава се е отдала на релакс в Турция. Певицата сподели кадри от почивката си със своите фенове в мрежата от Истанабул. Тя често качва и сторита в социалната мрежа, а феновете са щастливи, че дори и на почивка, тяхната любимка не ги е забравила.

С кого е Преси в Турция обаче, можем само да гадаем. Преси винаги радва почитателите си със снимки от различните места, който посещава, но предпочита да запази в тайна с кого ги посещава. Най-вероятно певицата е с бащата на детето си Павел. Снимки на двамата от почивките им обаче рядко можем да видим.

От кадрите не става ясно и дали дъщеричката на поп фолк изпълнителката и на любимия й мъж е в Истанбул или е оставена на грижите на бабите, за да може Преслава и Павел да отдъхнат.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.