Home » Горещо » Преслава кихнала 15 000 долара за нослето си
Преслава кихнала 15 000 долара

Преслава кихнала 15 000 долара за нослето си

15 000 долара струва прословутият нос на фолк певицата Преслава, научи 365novini. Операцията е правена в Турция, при един от най-добрите пластични хирурзи.

По наша информация, става въпрос за същия специалист, който „пипнал“ нослето на Емилия преди няколко години. Припомняме, че още докато беше с бившия си мъж Коко Динев, на изпълнителката й се наложи спешна ринопластика.

Според официалната версия Емилия си счупила носа при автомобилна катастрофа. Във фолк средите обаче се говореше под сурдинка, че е пострадала след опит на Коко Динев да я „превъзпита“. Гузен, бизнесменът уредил да я оперира един от най-добрите хирурзи в Турция. Емилия останала толкова доволна, че го препоръчала на всичките си колежки.

„Работи много фино, а обслужването в клиника е 5-звездно. Грижат се за теб като за принцеса, невероятно отношение“, хвалела Емилия.

За новия нос на Преслава пък платил нейният любим Павел Лазаров.

Именно бащата на детето й я убедил да си направи корекцията, тъй като всичките му бивши изгори били с перфектни нослета. Павел лично я придружил в турската клиника, докато за малката Паола се грижела баба й. Само за 5-дневния престой в заведението Преслава се изръсила 5000 долара.

Новият фасон на пайнерката й излязъл толкова солено, че обмисляла дали да не си го застрахова по подобие на Джей Ло, чието дупе е оценено на 300 милиона долара.

Досущ като задните части на певицата от Бронкс, носът на родната Преслава е една от най-обсъжданите теми през изминалите седмици. Чалга дивата с най-малко пластични операции сред звездите разочарова феновете си, които я предпочитаха естествена. Според тях новият съвършен нос на Преслава я е обезличил и вече по нищо не се различава от колежките си.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.