Home » Топ новини » Православен монах: Господ е намерил начин за лечение на рак – вижте как!
Православен монах: Господ е намерил начин за лечение на рак – вижте как!

Православен монах: Господ е намерил начин за лечение на рак – вижте как!

Православният монах Тадей обяснява как Господ е показал да се лекува рак с природосъобразни средства.

Съветите са изключително полезни. Според старецът Тадей, който цитира Господ, ракът се внася в организма чрез храната. Затова чрез храна той трябва да бъде лекуван. Но самото лечение на рак протича паралелно, разбра 365novini.

От една страна болният трябва да пости. Да се изповядва пред православен свещеник. Да се причестява редовно и да ходи на църква. Да не пропуска литургиите в храма. Да спазва 10-те Божии заповеди.

От друга страна трябва да спре консумацията на месо.

Самото лечение на рак е възможно, благодарение на витамин В17, наречен още амигдалин.

Този витамин се намира в ядките на кайсиите. Болните от рак в начален стадий трябва да ядат по 20 ядки от кайсии всеки ден. Болните в напреднал стадий трябва да приемат по 80 ядки дневно. Хора, които нямат рак, могат да изяждат по 10 ядки от кайсии дневно като профилактика, но те също трябва да ограничат консумацията на месо.

Болните от рак трябва да пият само изворна вода.

Раково болните не трябва да пият вода от чешмата, защото е хлорирана. Дори да не ядат месо, но ако пият чешмяна вода, хората с рак не могат да оздравеят. Месото бива два вида – бяло и червено. Дори пилешкото месо спада към червеното. Червеното месо не е полезно.

Към бялото месо спада рибата. Месото на рибата е изключително полезно. В миналото месото на животните е било чисто, затова не е било вредно за здравето. Днес месото е силно отровено от различни химикали, затова не трябва да се консумира, казва старецът Тадей. Замразената храна от фризера също е вредна.

Но особено опасна е за болните от рак.

Храната, която е била в хладилника 3 дни, вече е станала опасна. За да се яде, трябва да бъде претоплена, но без да завира. Болните от рак трябва да си правят клизма с хладка вода. Хладката вода прониква чак до стомаха и изчиства отровите навън.

Източник: КОЧ

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.