Home » Живот » Помните ли най-красивата двойка в света? Само вижте дъщеря им – кафе с мляко, взела е най-хубавото от двамата (Снимки)
Помните ли най-красивата двойка в света

Помните ли най-красивата двойка в света? Само вижте дъщеря им – кафе с мляко, взела е най-хубавото от двамата (Снимки)

Когато гените ни се смесят по определен начин, понякога се получават наистина невероятни съчетания. Пример за това са двама души, които медиите преди време определиха като най-красивата двойка в света.

Той е нигериец, а тя – рускиня. Двамата се влюбват безумно и са семейство от няколко години. Абсолютно нормално е екзотичната двойка между синеока блондинка и чернокож да привлече погледите и вниманието на хората по цял свят.

Но в обект на истинска истерия в социалните мрежи се превърна дъщеричката на двамата, която очевидно е взела най-хубавото и от двамата си родители, видя 365 Новини.

най-красивата двойка

Майката е модел. Още в юношеските си години, обаче, е страдала от комплекси заради това, колко е висока и слаба. Тези недостатъци обаче се превърнаха в еталон за красота преди време. След училище се превръща в един от най-известните модели в Съединените щати и работи с десетки известни агенции.

красива смесена двойка

Тя се жени за италианец, чийто корени обаче са в Нигерия. Хюго Юк е известен футболист. Той и любимата му стават родители през 2014 година.

сладко момиченце

Само като погледнете детето им, обаче, може да останете безмълвни. То е взело тъмната кожа на баща си, кафевите очи и къдравата му коса.

красиво негърче

Все пак – нормално е, генът на бащата е по-силен, ще си кажете вие, не е чудно, че детето повече прилича на баща си.

Това обаче е само на пръв поглед. В края на краищата, ако се загледате във Вивиан ще установите, че тя безкрайно много прилича на майка си – усмивката и очите й са пленителни.

майка и дъщеря

дете от смесен брак

Днес, въпреки крехката си възраст, Вивиан е добре познат модел и се развива страхотно в тази сфера. Много хора предричат звездно бъдеще за нея

красивата Вивиан

красиво дете

Майка й се опитва по всякакъв начин да й помогне за това

красиво семейство

семейство с дете

Ето още снимки на малката красавица и родителите ѝ:

момиченце мулатче

малка къдравелка

красива двойка

Източник: Блиц

Твоят коментар

About Цветан Славчев

One comment

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.