Home » България » Пловдивско семейство изживя ужас на морето! Хотелът – нищо общо със снимките в интернет! СНИМКИ
Пловдивско семейство изживя ужас на морето! Хотелът - нищо общо със снимките в интернет! СНИМКИ

Пловдивско семейство изживя ужас на морето! Хотелът – нищо общо със снимките в интернет! СНИМКИ

Вместо приятна почивка на родното Черноморие, пловдивско семейство преживя твърде неприятни моменти в ужасни условия в наш хотел.

Потърпевшите пловдивчани се свързаха с нашата медия, за да разкажат за какво става въпрос. Даваме им думата:

„Здравейте, уважаема редакция. Надяваме се чрез вас историята ни да стигне до повече хора, за да няма още разочаровани като нас. Платихме си чрез ваучери почивка „ол инклузив“ в хотел „Корона“ в Свети Влас – 60 лева на ден за човек. Избрахме този вариант, защото той е близо до плажа, ние сме с малко дете, а по снимките, които видяхме, мястото изглеждаше доста прилично.

Да, ама не. Когато пристигнахме и се настанихме в стаята, сякаш бяхме попаднали в хотел на ужасите. Помещението дори не беше изчистено добре, мокетът беше целият в тръни, кошарата за бебето – цялата изподрана и скъсана. В банята на много места плочките бяха изкъртени, а от ваната стърчаха лайсни, в които дори неволно можеш да се наръгаш.

Оказа се, че част от снимките, които в Пловдив бяхме разглеждали, не са на хотел „Корона“. А храната от т.нар. „ол инклузив“ също беше под всякаква критика. Само ще спомена, че следобедната им закусна се състоеше от филия, намазана с лютеница и натрошено сирене.

Естествено, веднага вдигнахме скандал и отказахме да останем в този ужас, като поискахме да ни върнат парите, защото не сме направили дори една нощувка. Върнаха ни обаче само половината сума. Пуснахме сигнал и до „Грабо“ за това, че снимките са фалшиви и не са от въпросния хотел.

На тръгване човекът, отговарящ за паркинга ни посрещна с думите: И вие сте като повечето клиенти – идват и най-много до 3 часа след това си заминават“.

Източник: plovdiv24

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.