Водещите новини
Home » Топ новини » Пламен Пасков: И бачкьорите от „Пфайзер“ и „Бионтек“ ги е страх да се ваксинират!
Пламен Пасков: И бачкьорите от „Пфайзер“ и „Бионтек“ ги е страх да се ваксинират!

Пламен Пасков: И бачкьорите от „Пфайзер“ и „Бионтек“ ги е страх да се ваксинират!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Излезе новото видео с последни новини 2021 от Пламен Пасков. Също в материала четете кой е той, кой е неговият канал в Ютуб, страница и профил във Фейсбук и много интересни факти и изказвания на скандалния ветеринар!

Последни новини към януари 2021: Самите сътрудници на Пфайзер и Бионтек отказват да се ваксинират със собствените си ваксини, става въпрос за обикновените работяги, казва Пламен Пасков в новото си видео. Можете да го видите по-долу. Онези с милионните заплати, при тях лицемерието е повече и нищо чудно само да демонстрират, че си слагат ваксина, а какво си слагат всъщност – никой не знае. Може и витамини да им слагат.

Всичко това е шоу и вие трябва да повярвате. Ама как няма да повярвате? Нима някога медиите са ви лъгали? Или пък политиците някога са ви лъгали? Как така изведнъж започнахте да имате недоверие към тях?

Путин също обяви обща ваксинация с ваксината „Спутник V“. Какво още казва Пасков – чуйте във видеото по-долу!

Кой е Пламен Пасков

Пламен Пасков е по образование ветеринарен лекар, но напоследък се преквалифицира в инфлуенсър. Има популярен канал в Тубата, който е много нашумял особено сред руснаците. Но и българите го харесват много. Всяко негово видео става вайръл, тоест започва да се споделя лавинообразно.

Дори през 2016 година се кандидатира за президент заедно със Светозар Съев за вице. Двамата получават получават 10 103 гласа, което прави 0.26% по сметките на ЦИК.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.