Home » Зодии » Павел Глоба: Животът на тези 3 зодии се преобръща през ноември
Павел Глоба: Животът на тези 3 зодии се преобръща през ноември

Павел Глоба: Животът на тези 3 зодии се преобръща през ноември

Големи промени ще преобърнат тотално живота на три зодии и те просто няма как да избягат от тях. Това прогнозира астрологът Павел Глоба за ноември.

Звездите този месец няма да са особено благосклонни. Много от нас ще трябва да се изправят пред най-големите си страхове и да се опитат да ги преодолеят.

Колкото повече се страхуваме да променим нещо в живота си, толкова по-трудно ни е да живеем с този страх. Забиваме се в ъгъла и правим крачка  назад, после втора и не подобряваме нищо, затъваме в блатото.

Според Павел Глоба няколко зодии през ноември ще трябва да започнат целия си живот от нулата. Звездите ще ви дадат възможност да сложите край на всичко лошо в живота си до момента, но това си има цена. Готови ли сте да я платите?

Ноември няма да мине така гладко, както бихме искали. Ще има пречки, които ще трябва да преодолеем. Три знака на зодиака през ноември ще бъдат застигнати от много трудности и ще се наложи да вземат много важни решения за кардинални промени, според Павел Глоба. Ето кои са те:

Дева

Техният живот наистина много ще се промени през месец ноември, но тази зодия ще  бъде доволна от всичко това. Дълго време променяхте неща в живота си и всичко вече започва да дава плодове.

Все още се притеснявате, че ситуацията може да излезе извън вашия контрол и самите вие ще останете с разбито сърце и надежди.

Недейте да мислите така обаче. Ноември ще ви даде възможност да вземете кардинални решения, а отлагането наистина може да попречи на шансовете ви за лично щастие.

Овен

Не бива да се отдавате на паниката, че няма да може да надскочите себе си, колкото и да се стараете. Оставете всичко да върви, а Съдбата и звездите си знаят работата и ще подредят нещата така, както трябва. Вие просто ще се наложи да направите малки корекции и да се наслаждавате на новата реалност.

Ноември ще помогне на Овните да достигнат ново финансово ниво, което ще промени живота им като цяло.

Павел Глоба съветва Овните да не отхвърлят абсолютно никакви бизнес предложения, дори ако на пръв поглед ви се струват нелепи, а печалбите не особено осезаеми.

Риби

Най-драматичните промени ще се случат именно на този зодиакален знак. Ноември ще ви даде възможност да се измъкнете от всички застигащи ви проблеми. Ще имате късмет да се измъкнете от най-лошите си кошмари.

Разбира се, това е само метафора, но е факт че ви чака много щастие през ноември. Ще може да изпълните всичките си желания.

Влезте в ноември уверено, а после се пуснете по течението. Ще стигнете до бряг, в който мечтите се сбъдват. Любовният ви живот ще се подобри най-осезаемо./ jenata.blitz.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.