Водещите новини
Home » Топ новини » Първо в 365 Новини: Ген. Мутафчийски става новият лидер на ГЕРБ!
Първо в 365 Новини: Ген. Мутафчийски става новият лидер на ГЕРБ!

Първо в 365 Новини: Ген. Мутафчийски става новият лидер на ГЕРБ!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ген. Венцислав Мутафчийски ще оглави ГЕРБ, Бойко Борисов остава в сянка, разбра 365 Новини!

Дните на така „обичания“ от народа премиер Бойко Борисов са преброени. В най-скоро време т.нар. Баце ще се оттегли като лидер на ГЕРБ и ще отстъпи позицията на ген. Венцислав Мутафчийски.

Ген. Мутафчийски заема мястото на Бойко Борисов в ГЕРБ

Това е отчаян ход, чиято цел е една – ГЕРБ да спечели изборите и да остане основна движеща сила в управлението. А Борисов да отърве кожата от затвора и да продължи да дърпа конците, но вече в сянка. Така, както от години прави Ахмед Доган в ДПС.

Разкритието, че ген. Мутафчийски ще бъде натоварен с нелеката задача да смени Борисов в партията и управлението, направи социоложката Мира Радева.

Генерал Мутафчийски и Бойко Борисов„Мутафчийски е човек, който се ползва с доверие и уважение от хората. Нищо, че името му беше преекспонирано в медии и социални мрежи, а хората се заиграваха дълго с него и дори го взимаха на подбив заради мерките срещу Covid-19.

Генералът е сериозен и стабилен мъж, който буди респект с появата и изказванията си. И с всичко, което прави като светило в областта си в медицината“, коментира Мира Радева.

Колкото до премиера Бойко Борисов, тя категорично изключва вероятността той да се бори за президентския пост с ген. Румен Радев. Ясно е, че няма да го спечели, пише barikada.info.

„Борисов иска да се оттегли и то подобаващо, с фойерверки и фанфари. Егото му няма да позволи да се яви на президентските избори и да направи удоволствието на враговете си“, казва Радева.

За сметка на това пък, ако партията на Борисов отново бъде преизбрана с гласовете за Мутафчийски, настоящият министър-председател си оплита идеално кошницата за поне още един пълен мандат. А след това я камилата, я…

Източник: Портал-21

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.