Home » Забавно » Казват, че портата, която изберете ще предскаже вашето бъдеще! Е моята беше супер точна!
Казват че портата която изберете ще предскаже вашето бъдеще

Казват, че портата, която изберете ще предскаже вашето бъдеще! Е моята беше супер точна!

Вашият избор казва много за вашия характер, способности, желания и страхове.

Погледнете снимката по-долу и изберете една от портите. През коя от тях бихте искали да преминете. Пейзажът зад тях отразява сезоните и показва различни гледни точки към света. В някои природата доминира, в други – цивилизацията. Можете да изберете елемента вода или земя. Картините също се отличават с доминиращи цветове.

№1

Вие сте индивидуалист.

Винаги вървите по своя собствен път и взимате свои собствени решения. Много цените свободата и независимостта. Имате нужда от много място. Когато някой се опита да ви задържи, вие се задавяте и бягате. Може да имате проблеми с изграждането на дългосрочни отношения. И не сте от онези хора, които ще се стремят към любов или приятелство. Имате бунтарна нагласа и се чувствате добре сами. Не ти пука да си център на вниманието. Живеете за себе си, в хармония със себе си. Понякога не забелязвате други хора или изобщо ги избягвате.

№2

Вие цените личния живот и сте самотният тип.

Обичате да мечтаете. По-добре си почивате, когато пътувате самостоятелно. Не говориш много, но слушаш внимателно. Други се чувстват сигурни във ваше присъствие. Въпреки леката ви студенина и разстояние, имате добро сърце. Не сте от типа човек, с който да ходите на купон. От друга страна, вие се справяте отлично с неприятностите и запазвате спокойствието си. Вие сте много разбиращ човек. Мислиш и четеш много, което ти дава много специфичен подход към живота, който често е различен от повечето хора.

№3

Вие сте човек, пълен с енергия и гледате на света по много положителен начин.

Обичате да се смеете и да се забавлявате. Вие сте гладен за знанието. Нетърпеливи сте да учите и научавате нови неща. Вие сте човек, който се интересува много от света и е пълен с ентусиазъм. Винаги реагираш много емоционално. Жестикулирате ярко и не можете да седите неподвижно. Вие сте привлечени от нови места. Обичате приключения и предизвикателства. Не се страхуваш да живееш. Готови сте да участвате в дискусии. Можете да защитите мнението си, но можете и да го промените. Вие сте много интелигентен и взискателен човек. Задавате множество въпроси за неща, които другите хора приемат за даденост без колебание.

№ 4

Вие сте от онези хора, които първо го правят и след това мислят за последствията.

Вие сте импулсивни и спонтанни. Ти си от типа бунтовник и се гордееш с изключителна харизма. Хората те обожават и се възхищават на твоята смелост и радост в живота. Дишате дълбоко. Нямате място за скука. Не губиш нито минута. През цялото време правите нещо важно, интересно и вълнуващо.

№ 5

Не обичате да прекалявате.

В живота се опитваш да поемеш по най-лесния път. Вие цените мира, хармонията, сигурността и стабилността. Мислите, че няма смисъл да усложняваме нещо. Харесвате ред и последователност. Стоиш здраво на земята и знаеш как да избегнеш неприятности. Можете да оцените всеки момент и да живеете в настоящето.

№ 6

Ти си спокоен и пресметлив човек.

 Нямате много приятели и не се чувствате комфортно сред тълпата. По-често избирате няколко доверени приятели, на които винаги можете да разчитате. Вие прекарвате много време във вашата компания и това не ви кара да се чувствате самотни. Прекарвате много време в мислене и търсене на смисъла на живота. Вашата външност няма значение за вас. Когато избирате партньор, вие се ръководите само от достойнствата на ума му. Търсиш някой като теб, който би бил твоята сродна душа.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.