Home » Живот » Парапсихоложката Рени Атанасова: Копанарските и румънските магии са най-страшни
Копанарските и румънските магии са най-страшни

Парапсихоложката Рени Атанасова: Копанарските и румънските магии са най-страшни

Рени Анастасова e маг, парапсихолог и единствената жена екзорсист у нас, припомня 365novini

Тя е завършила психология и от години помага на болни и нещастни. Научила се е да бае и лекува по метода на известната гадателка Джуна. Отделно от това е изучавала египетска и славянска магия при Елена Вакуленко. Търсят я както пациенти с различни заболявания, така и хора със зависимости и такива, страдащи от магии.

Рени споделя, че способностите ѝ са доказани при редица тестове. При измерване на енергийното ѝ поле се отчитат 185 бала, колкото е силата на вълна цунами. По време на изследването Рени спира дори компютрите в залата. Специалисти в областта я определят като човек индиго.

Тя разкрива, че е получила дарбите си след три почти смъртоносни катастрофи. „Случиха ми се последователно през първите 37 години. За последната помня, че в „Пирогов“ изпаднах в кома, а след това – в клинична смърт. За минути духът ми излезе от тялото и се видях отгоре, колкото и смешно да звучи. Останах съкрушена от гледката – тялото ми бе в кръв, лявата половина на лицето обгорена, крайниците счупени, а гръбначният стълб с множество фрактури. Чух лекарите да казват, че ме „изпуснали“. Часове по-късно се събудих на масата за аутопсия в моргата“, разказва Атанасова.

Тя хвърля в потрес патоанатома, като се съживява буквално от мъртвите.

Тогава започнала да вижда хората в различни цветове. След като се подложила на изследвания, разбрала, че това е умение на хората индиго. Майката на Рени, уплашена от последствията от катастрофата, отишла при Ванга.

Пророчицата от Рупите сама потвърдила, че Атанасова има дарба, с която ще помага на мнозина. Парапсихоложката разкрива, че в момента най-страшните магии са румънските, копанарските и турско-циганските. От опит тя знае, че се разваляли изключително трудно. С такива проклятия при нея идвали не само хора от народа, но и звезди.

„Имам предаване по телевизията и от там голяма част от популярните хора ме издирваха. Все пак вече повече от 25 години се занимавам с това и да ви кажа – почти няма човек да е недоволен от срещата с мен“, казва маг Рени. По метода на Джуна тя не само разваля зли намеси, но и помага на хора с алкохолизъм, безплодни, както и такива, които се нуждаят от късмет в бизнес начинания. Най-странната ѝ дарба обаче е екзорсизмът.

„Един ден на консултация при мен дойде семейство. Всичко в живота им рухнало изведнъж. Съпругата почнала да буйства по улиците, събличала се гола.

Тъкмо тя се успокоява, проблемите почват при мъжа ѝ. Видях къде е бедата. Жената преди това си „играла“, като викала духове. Но паранормалните същества обсебили мъжа. Видях как едно малко човече подскача около него. Направих ритуал за прогонване и обясних на мъжа, че само ако той допусне духа, може да се получи обсебването.

За целта използвах светена вода, дървен кръст, червена свещ и почнах да говоря заклинанията. Пациентът захриптя като кон, очите му се уголемиха и станаха червени като кръв. После заповядах на мъжа да се обърне на изток, но обсебилият го дух отказа. Направиха кръг с брашно около него. И духът излезе.

По-късно по брашното разбрах, че това е детски дух, който го беше хванал през кръста“, разказва Атанасова. За близкото бъдеще тя твърди, че България я очакват наводнения и земетресения. „Чака ни още една трудна година, но нещата тръгват към оправяне“, казва феноменът.

Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.