Home » Свят » Остават седмици до най-голямото пророчество на Нострадамус
Остават седмици до най-голямото пророчество на Нострадамус

Остават седмици до най-голямото пророчество на Нострадамус

Руски астролог разкри предсказание на Нострадамус за 2020 г., което звучи на пръв поглед невероятно, видя 365 Новини.

Според Дмитрий Зима в предсказанието има строфи, в които сочат за обединение на републики, влизали в състава на бившия Съветски съюз, съобщава struma.bg.

Процесът трябва да стартира до края на тази година.

Изследователят смята, че ще започне началото на “новия Златен век”, по време на който ще бъдат изтрити границите между държавите.Преди това обаче бившите съюзни републики отново ще се обединят. Астрологът е направил предсказание и за Китай.

Според него ролята на тази държава в бъдеще събитията няма да бъде толкова голяма, въпреки нарастващата му финансова и политическа мощ. По думите на Зима, в предсказанията на Нострадамус има ясни индикации за нарастващ конфликт между англосаксонците и руснаците.

В крайна сметка тази конфронтация ще определи бъдещето на цялото човечество.

Оказва се, че 2020 година ще определи бъдещето на целия свят. Някои изследователи смятат, че конфликтът между Русия и Великобритания вече се усеща на дипломатическата арена и това че вниманието на целият свят е насочено само към епидемията от коронавирус, който е много вероятно да е плод на някаква световна конспирация,

с цел да се отклони вниманието на хората от съществените проблеми и световната икономическа криза, която се задълбочава много осезаемо и не е ясно каква посока ще поеме, поради което военните конфликти са много възможни да се задълбочат, особено в Близкия Изток , откъдето да се пренесат и на Европа.

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.